meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Beşiktaş'ta Rashica krizi! Takımı yalnız bırakabilir

Süper Lig'de zorlu bir sezon yaşayan Beşiktaş, önemli bir maç öncesi başarılı oyuncusu Milot Rashica'nın takımı yalnız bırakma ihtimali ile karşı karşıya. İşte bu endişeyle başlayan gelişmeler:

Beşiktaş

Milot Rashica, sezon başlangıcında beklenen performansı sergileyememiş ve son olarak Antalyaspor karşısında 3-2'lik skorla mağlup olunca takımın form grafiği endişe verici bir hal almıştı.

KOSOVA - İSRAİL MAÇININ ERTELENMESİ

UEFA, İsrail ile Filistin arasında yaşanan çatışmalar nedeniyle Kosova-İsrail maçını 12 Kasım Pazar gününe ertelemişti. Ancak bu tarihte Süper Lig'de Beşiktaş, Başakşehir'i ağırlayacak.

RASHICA OLMAYABİLİR

Kosovalı futbolcu Milot Rashica'nın bu maça çağrılması halinde, Süper Lig'de forma giymesi mümkün olmayacak. Beşiktaş, kritik maçını Rashica'nın katkısı olmadan oynamak zorunda kalabilir.

İSPANYA'DAN ÖRNEK

UEFA'nın bu kararı sonrası Türkiye Futbol Federasyonu'nden henüz bir hamle gelmezken, LaLiga yönetimi de benzer bir durumda Mallorca-Cadiz maçını erteleme kararı almıştı. Kosovalı Vedat Muriqi'nin Mallorca forması giydiği maç, Rashica'nın durumuna benzer bir örnek olarak gösteriliyor.

Beşiktaş camiası, Rashica'nın gelecekteki maçlarda forma giyip giymeyeceği konusunda merakla beklemeye devam ediyor.


1

İnşaat Mühendisliğinde Devrim Yaratan Yenilikler: Yaşam Ayavefe'nin Liderliği

2

ÇAYKUR Kuru Çay Fiyatlarına Zam Yaptı

3

Çay fiyatlarına büyük zam! İşte, yeni çay fiyatları

4

Lübnan'dan atılan roketler İsrail'de 70 bin dönümden fazla alanı yaktı

5

Rusya, Yars füzesiyle tatbikat yaptı