Tarih: 21.07.2023 11:03

Better Call Saul 7. Sezon Ne Zaman?

Facebook Twitter Linked-in

Türkiye'de büyük bir hayran kitlesine sahip olan Breaking Bad dizisinin sevilen karekterilerinden Saul Goodman'ın dizisi izleyenlerden tam not almayı başardı. Amerika Birleşik Devletleri kanalı AMC'de yayımlanmaya başlanan dizi daha sonra Netflix platformunda da yerini aldı. Dizinin beğenilmesi ile peş pşe yeni sezonlar çekilmeye başlandı. Better Call Saul dizisinin 7. sezon bölümleri ABD'de yayınlanmasının ardından Netflix'te gösterime girdi. 

BETTER CALL SAUL 7. SEZON NE ZAMAN?

Yeni sezon bölümleri büyük bir heycanla beklenen Better Call Saul dizisinin 6. sezonu Netflix'te yayınlanmaya başlandı. Dizinin yeni bölümlerini bir oturuşta bitiren dizi tutkunları heyecanla 7. sezonu beklemeye başladı. Peki Better Call Saul dizisinin 7. sezon ne zaman çıkacak. Yapımcılardan diziyle ilgili kötü haber geldi. Dizi 6. sezon ile yayın hayatına son verdi. 

BETTER CALL SAUL BİTTİ Mİ?

Sevilen dizi Better Call Saul'un ilk bölümleri 18 Nisan 2022'de başladı. Dizi 15 Ağustos 2022'de yayınlanan 6. sezon son bölüm ile ekranlara veda etti.

BETTER CALL SAUL KONUSU NEDİR?

Zorlu bir dönemden geçen avukat Jimmy McGill, karanlık geçmişini geride bırakmaya çalışır. Ama büyük bir fırsat belirdiği zaman eski alışkanlıkları bırakmak zordur.

SAUL GOODMAN KİMDİR?

Saul Goodman Breaking Bad dizisinde izleyicilerin karşısına çıktı. Sevilen karakter için dizi projesi başladı. Better Call Saul adındaki dizi 6. sezonun ardından final yaptı. James Morgan McGill, kısaca Jimmy McGill Bob Odenkirk tarafından canlandırılmıştır. Hukuk eğitimini Amerikan Samoası Üniversitesinde almıştır. Yasa dışı işlerle meşgul olan bir avukattır. Avukatlığın yanında müşterilerine yardım edecek işlerde de bulunur. Örneğin delil temizleme veya sahte telefon aramaları gibi. Walter White, Jesse Pinkman, Skyler White ve Gus Fring'in ve daha birçok suçlunun hukuki işlerini üstlenmiştir. Mike Ehrmantraut ve Huell Babinaux ile ortak çalışır. Breaking Bad'in 5. Sezon 15. bölümünde kimlik değiştirerek Gene Takavic adıyla Omaha'ya gider ve orada yeni bir hayat kurup Cinnabon'un başına geçer.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —