Tarih: 04.06.2023 17:13

Bez Bebek dizisinin Yağmur'u ve Emre'si! Son Halleri!

Facebook Twitter Linked-in

Asena Keskinci'nin 'Yağmur' karakterini ve Ege Tanman'ın 'Emre' karakterini canlandırdığı Bez Bebek dizisi, aldığı yüksek reytingler sayesinde bir döneme damga vurmuştu. Bez Bebek dizisinin sona ermesiyle Asena Keskinci ve Ege Tanman da merak konusu oldu.

BEZ BEBEK DİZİSİNİN YAĞMUR'U VE EMRE'Sİ

Bez Bebek dizisi aldığı reytingler sayesinde bir dönem fazlaca izleniyordu. Dizide rol alan oyuncular arasında; Evrim Akın, Mehmet Usta, Tan Sağtürk, Fatoş Kabasakal, Asena Keskinci ve Ege Tanman gibi isimler yer alıyordu.

Bez Bebek dizisinin final yapmasıyla birlikte, dizide rol alan oyuncular da merak edilmeye başladı. Nitekim en fazla merak edilen oyuncular arasında Asena Keskinci ve Ege Tanman yer alıyor. Bez Bebek dizisinde başarılı oyunculuklarıyla birçok kişinin hafızasında kalmayı başaran Asena Keskinci ve Ege Tanman'ın son hali de oldukça dikkat çekiyor.

ASENA KESKİNCİ VE EGE TANMAN'IN SON HALİ

Asena Keskinci ve Ege Tanman birçok insanın hafızasında Bez Bebek dizisiyle kalmıştı. Aradan yıllar geçmesine rağmen ünlü oyuncular unutulmadı. Ayrıca Bez Bebek dizisinde rol alan Asena Keskinci ve Ege Tanman'ın son hali oldukça merak konusu oldu. İşte ünlü oyuncuların son hali;

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —