Tarih: 23.05.2023 12:56

Bir Erkeği Etkileyici Kılan 4 Özellik

Facebook Twitter Linked-in

1. Kokusu

Tercih ettiğiniz parfüm var mı?
Tercih ettiğiniz parfüm var mı?

Bana kalırsa en önemli özellik koku olabilir. Elbette bin liralık parfüm kullanmak zorunda değil ama temiz kokması, terlediğinde deodorant sıkması bana kalırsa çok önemli bir nokta. Çok çekici erkek kokuları var uygun fiyatlı kullanılabiliir.

2. Gülümsemesi

Bir Erkeği Etkileyici Kılan 4 Özellik

Bence içten gülümseye erkekler yapmacık gülümseyenlerden bin kat (kesin rakamdır) daha çekici oluyorlar. Gülmeyi, güldürmeyi seven erkek her zaman bir adım öndedir. Hayatı çok ciddi almamalı, gülmeyi de bilmeliyiz. Hele ki gülerken dişlerinin üzerine dillerini sürttüklerinde... aman Tanrım biri itfaye çağırsın! 

3. İlişkide Problemlere Nasıl Yaklaştığı

Bir Erkeği Etkileyici Kılan 4 Özellik

Her ilişkide proplemler hatta kavgalar olur, hatta olmaması gariptir. Önemli olan bu engelleri pozitif düşünce yapısı ile çözebilmek, karşı tarafı kırmamaktır. Yapıcı erkek bu nedenle çokk önemlidir çok çekicidir.

4. Kadınlara Verdiği Değer

Bir Erkeği Etkileyici Kılan 4 Özellik

Hayır sadece eşine, annesine verdiği değerden bahsetmiyorum. Tüm kadınlara verdiği önem, centilmenliği çok önemli bana kalırsa. Centilmen erkek her zaman etkileyicidir ve ileride size nasıl davranacağının göstergesidir.

Son zamanlarda sıklıkla karşılaştığım durum erkeklerin cinsellikte bencil davranması, kadın orgazmını önemsememesi. Kadınların birçoğu ilişki sırasında orgazm olamıyor, erkek boşalma odaklı davranıyor. Ancak mutlu cinselliğin yolu karşılıklı tatminden geçiyor, bunu unutmayalım. Lütfen partnerimizi önemseyelim.

HABER MERKEZİ




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —