meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Blefaroplasti Nedir? Göz Kapağı Estetiği Nasıl Yapılır? Göz Kapağı Estetiği Nedir?

Son zamanlarda ünlülerin tercih ettiği göz kapağı estetiği en çok araştırılan ameliyatlar arasında yer alıyor. Peki göz kapağı estetiği nedir, nasıl ve kimlere uygulanır?

Blefaroplasti Nedir? Göz Kapağı Estetiği Nasıl Yapılır? Göz Kapağı Estetiği Nedir?

Cerrahi ve cerrahi olmayan tekniklerle giderilebilen göz kapağı sorunları yaşa bağlı ya da farklı nedenlerle kişiye rahatsızlık verebilmektedir. Göz kapağı ameliyatı estetik olsa da görmeyi engellemek gibi bazı sorunlara da yol açabilir. İşte Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Güncel Öztürk'ün göz kapağı estetiği hakkında verdiği önemli bilgiler...

Göz kapağı estetiği nedir?

Cilt yaşlandıkça zaman içinde esnekliğini kaybeder. Esneklikteki bu azalma, yer çekimi kuvvetiyle birleşince yaşlanan derinin sarkmasına neden olur. Üst göz kapağındaki fazlalık aşağı sarkarak gözleri hem işlevsel hem de estetik açıdan olumsuz yönde etkiler. Hatta yaşı ilerlemiş kişilerde göz kapağı sarkarak görüşü kısmen bloklayabilir, göz kapağı estetiği bu durumun tedavisinde de uygulanabilir.

Göz kapağı estetiği kimlere yapılır?

Çoğunlukla 35 yaş ve üstü kişilerin tercih ettiği bir operasyon olsa da kişide genetik göz kapağı düşüklüğü ve şişkinliği varsa daha erken yaşlarda da uygulanabilir. Göz kapağı estetiği daha genç, yorgun olmayan bir bakış sağlar ve yüzünüzü güzelleştirir.

Göz kapağı estetiği nasıl yapılır?

Çoğunlukla 35 yaş ve üstü kişilerin tercih ettiği bir operasyon olsa da kişide genetik göz kapağı düşüklüğü ve şişkinliği varsa daha erken yaşlarda da uygulanabilir. göz kapağı estetiği daha genç, yorgun olmayan bir bakış sağlar ve yüzünüzü güzelleştirir.


1

RAYLI SİSTEM TRABZON İÇİN YOLDA, REŞADİYE VİYADÜĞÜ KALDIRILACAK

2

Zabıta Ekipleri Ganita Sahil Parkı'nda Kaybolan Çocuğu Ailesine Teslim Etti

3

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Acı Günlerde Vatandaşların Yanında

4

Femin Art Uluslararası Kadın Sanatçılar Derneği’nin “12. Uluslararası Sanatçı Buluşması” Trabzon’da Gerçekleşti

5

Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi: Trafik Denetimlerinde Artış, Kazalar Azaldı