Tarih: 05.10.2024 12:55

Bölgesel Amatör Lig Başlıyor: Rize Derbisi Heyecanı

Facebook Twitter Linked-in

Bölgesel Amatör Lig, yarın başlayacak olan 1. Hafta maçlarıyla futbolseverlerle buluşuyor. Lig, ilk haftasında Rize derbisine ev sahipliği yapacak. Rize Özel İdarespor ve Rize Kopuzlar Vakfı Veliköyspor, sezonun açılışında karşı karşıya gelerek TFF 3. Lig'e yükselme mücadelesinde önemli bir adım atmayı hedefliyor.

Fikstür çekimi, Gençlik ve Spor Bakanlığı Riva Kamp ve Eğitim Merkezi Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi. Törende Rize Özel İdarespor ile Rize Kopuzlar Vakfı Veliköyspor'un yanı sıra Ünye 1957 Spor, Ortahisar Futbol SK, Kars 36 Spor, Tortumspor, Şiran Yıldız SK, Batlamaspor, Ordu Galataspor, Maçka Belediyespor, Arhavi 08 Spor, Erzincan Ulalarspor, Serhat Ardahanspor, Gümüşhane Sportif Faaliyetler AŞ ve 1926 Bulancakspor gibi takımlar da yer aldı. Gruplar, her hafta bir takımın BAY geçeceği şekilde düzenlendi.

Rize Derbisinde İlk Heyecan

Rize Özel İdarespor ve Rize Kopuzlar Vakfı Veliköyspor arasındaki derbi maçı, her iki takım için de büyük bir heyecan yaratıyor. İki ekibin de hedefi, sezona galibiyetle başlamak ve taraftarlarını mutlu etmek.

İkinci Hafta Maçları

İlk haftadan sonra Rize Özel İdarespor, ikinci hafta kendi sahasında Şiran Yıldız SK ile karşılaşacakken, Rize Kopuzlar Vakfı Veliköyspor deplasmanda Gümüşhane Sportif Faaliyetler AŞ’ye konuk olacak.

BAY Geçecek Haftalar

Kopuzlar Vakfı Veliköyspor, ligin 8. haftasında BAY geçerken, Rize Özel İdarespor 9. haftada maç yapmayacak.

Haftanın Karşılaşmaları

Bu haftaki diğer karşılaşmalar ise şu şekilde:

Bölgesel Amatör Lig, bu sezonun heyecan verici karşılaşmalarıyla futbolseverlere unutulmaz anlar yaşatmayı vaat ediyor. Herkes, takımlarını desteklemek için stadyumlarda yerini alacak.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —