Tarih: 22.10.2023 10:10

Bolu'da Motosiklet Kazasında Hayatını Kaybeden Çift Artvin'de Defnedildi

Facebook Twitter Linked-in

Artvin'in Hopa ilçesinde hayatlarını kaybeden Âdem Bayrak (38) ve eşi Zeynep Bayrak (34), Bolu'da meydana gelen trajik bir motosiklet kazasının ardından memleketlerine döndüler. Kazada ağır yaralanan çift, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Bolu'da, yeni aldıkları motosikletle yola çıkan Âdem Bayrak ve Zeynep Bayrak, geçirdikleri kazada hayatlarını kaybettiler. Dün D-100 kara yolu Kartalkaya Kavşağı'nda meydana gelen kaza, genç çiftin hayatını kaybetmesine neden oldu. Bolu'dan Ankara yönüne giden bir otomobil ile motosikletleri çarpıştı. Her iki motosiklet sürücüsü de kasklarıyla donatılmışlardı, ancak kazada maalesef ağır yaralandılar. İhbar üzerine olay yerine gelen ambulansla hastaneye taşınan Bayrak çifti, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Âdem ve Zeynep Bayrak, İstanbul'dan yeni satın aldıkları motosikletleriyle memleketleri Artvin'e dönmek üzere yola çıkmışlardı. Ancak trajik kaza, hayatlarının sona ermesine yol açtı. Çiftin cenazeleri, otopsi işlemlerinin tamamlanmasının ardından Hopa'ya gönderildi.

Hopa ilçesi Merkez Camisi'nde toplanan aile, dostlar ve yakınları, Bayrak çifti için öğle vakti cenaze namazını kıldılar. Cenazeye katılan çok sayıda kişi, aileyi taziyelerini kabul ederek destek verdiler. Âdem ve Zeynep Bayrak çifti, ilçedeki aile kabristanlığında öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından son yolculuklarına uğurlandılar.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —