Tarih: 11.08.2023 16:56

Boluspor Adanaspor Maçı CANLI İZLE

Facebook Twitter Linked-in

Trendyol 1. Lig'in 1. haftasında sezonun ilk maçında Boluspor sahasında Adanaspor ile karşı karşıya geliyor. Teknik direktör Turgay Altay yönetiminde ki Boluspor kendi sahasında oynayacağı maçta galibiyet almak ve 3 puanının sahibi olabilmek istiyor. özhan Pulat yönetiminde ki Adanaspor ise deplesmanda kazanarak 3 puan almak istiyor. Bolu Atatürk stadyumunda oynanacak olan kritik karşılaşmayı tecrübeli hakem Oğuzhan çakır yönetecek. Karşılaşmanın yardımcı hakemliğni ise Oğuz Kağan çalışır ve Ali Uğurtan Demirtaş üstlenecek. Peki, Boluspor - Adanaspor maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda canlı yayınlanacak?

BOLUSPOR - ADANASPOR MAÇI NE ZAMAN? SAAT KAÇTA?

Boluspor - Adanaspor maçı 11 Ağustos 2023 tarihinde 21:00'da başlayacak. Karşılaşma, Bolu Atatürk stadyumunda oynanacak. Mücadeleyi tecrübeli hakem Oğuzhan çakır yönetecek. Karşılaşmanın yardımcı hakemliğni ise Oğuz Kağan çalışır ve Ali Uğurtan Demirtaş üstlenecek.

BOLUSPOR - ADANASPOR MAÇI HANGİ KANALDA?

Boluspor - Adanaspor maçı 11 Ağustos 2023 tarihinde 21:00'da TRT Spor, beIN SPORTS 2 kanalında canlı yayınlanacak.

BOLUSPOR - ADANASPOR MAÇI İNTERNETTEN ŞİFRESİZ CANLI İZLENECEK Mİ?

Boluspor - Adanaspor maçı internetten şifresiz canlı izlenemeyecek. Ancak yayıncı kuruluş beIN Sports’un internet adresi beinconnect.com.tr'ye giriş yapıp, ücretli üyelik işlemlerini tamamlamanız durumunda Boluspor - Adanaspor maçını internetten canlı izleyebilirsiniz.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —