Bomba İtiraf! CHP'de Para Sayma Soruşturmasıyla İlgili Fatih Keleş'in Şok İfadesi Ortaya Çıktı!

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın başlattığı soruşturma kapsamında CHP'li İBB Meclis Üyesi ve İBB Spor Kulübü Başkanı Fatih Keleş'in ifadesi gün yüzüne çıktı.

Bomba İtiraf! CHP

Keleş, savcılığa verdiği ifadesinde, CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda çekildiği iddia edilen para sayma görüntülerinin Aralık 2019'a ait olduğunu öne sürdü.

Bağış Kampanyası ve İfade Detayları

Keleş'in ifadesine göre, söz konusu görüntülerin çekildiği dönemde CHP İstanbul İl Başkanlığı'nın kullanımına tahsis edilmek üzere bina satın alımı süreci başlatılmıştı. İlçe Başkanı Turan Taşkın Özer'in kendisine bağış toplandığını ve bu paraların il binası için olduğunu ilettiğini ifade eden Keleş, 2019'da yaşanan bu olayı detaylarıyla anlattı.

Olayın İçyüzü

Keleş, ifadesinde, bağış paralarını Tuncay Yılmaz ile birlikte taşıdığını ve işlem tamamlandıktan sonra avukatlık ofisinden ayrıldığını belirtti. Ancak, o dönemde yaşanan olayın detaylarına ilişkin net bilgisi olmadığını, sürecin CHP İstanbul İl Başkanlığı tarafından yürütüldüğünü iddia etti.

Soruşturma Devam Ediyor

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturma kapsamında Keleş'in ifadesi önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. Görüntülerde yer alan diğer kişilerin kimlikleri ve olayın detaylarına ilişkin soruşturma sürerken, kamuoyu da bu gelişmeleri yakından takip ediyor.

 

 


 


1

Vali Ünsal, Borçka İlçesi'nde Esnaf Ziyareti Gerçekleştirdi

2

RİZE'DE MAHKEME YURTTAŞ KAZIM'DAN 75 BİN TL. BİLİŞKİŞİ ÜCRETİ İSTEDİ

3

Bayburt Belediyesi, Şehrin Görünümünü ve Güvenliğini Artırmak İçin Çalışıyor

4

Ocaklı: Fadume Yengenin size selamı var; “Geçinemiyorum” diyor

5

Fındık fiyatları 9 Mayıs 2024 ne kadar oldu?