Tarih: 15.09.2023 17:22

Borçka CHP İlçe Teşkilatı, Yeni Yönetimini Tanıttı

Facebook Twitter Linked-in

Borçka CHP İlçe Teşkilatı, 25 Ağustos 2023 tarihinde göreve başlayan yeni ilçe başkanı Hüseyin Merttürk ve yönetiminin katılımıyla tanışma toplantısı düzenledi. Toplantıda, parti üyeleri ile bir araya gelinerek eksiklikler ve gelecekteki çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Yönetim kurulu görev dağılım listesine göre, İlçe Gençlik Kolları Sorumlusu Başkan Yardımcısı olarak Haydar Yelkenci, Bilişim Sorumlusu olarak Nurşen Yalçınkaya, İlçe Başkan Yardımcısı olarak Azmi Atar, İlçe Kadın Kolları Sorumlusu olarak Sevgi Keskinkurt Akyüz, İlçe Başkan Yardımcıları olarak Tahir Ertürk ve Hüseyin Yılmaz, İlçe Saymanı olarak İlyas Şadi Tekbaş, Yönetim Kurulu Üyeleri olarak Faruk Nalbant, Safiye Kılıç ve Muhammet Bayrak, İlçe Eğitim Sekreteri olarak Hasan Apaydın, ve İlçe Sekreteri olarak Burhan Gökçelik görev alacak.

İlçe Sekreteri Burhan Gökçelik, toplantıda yaptığı konuşmada, "31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde bizler ve sizler için ne derece önem arz ettiğinin bilinci ile hareket ediyoruz. Çalışmalarımıza en kısa süre içerisinde kadrolaşıp başlayacağız. Bizlerin bu çalışmalarında öncellikle siz parti arkadaşlarımızın ve üyelerimizin desteğine çok ihtiyacımız var. Bu süreçte her birimiz birbirimize muhtacız. Tüm olumsuzluklara rağmen hala buradayız ve dimdik ayakta durmaya, 21 yıldır bu faşist iktidarla mücadele etmeye devam edeceğiz" dedi.

Toplantı, parti üyeleri arasında karşılıklı tanışma ve dayanışma ile sona erdi.

Ayrıca, Artvin İl Başkanlığına aday olan İsmet Başar da parti binasını ziyaret ederek partililerle buluştu. İsmet Başar, genç yönetim kadrosuyla birlikte Artvin'de değişim rüzgarı estireceklerini belirtti. Artvin İl Başkanlığı için adaylığını resmen açıkladı ve parti üyelerinin desteğini talep etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —