Tarih: 15.09.2023 17:23

Borçka Milliyetçi Hareket Partisi'nde 14. Olağan İlçe Kongresi Heyecanla Başladı

Facebook Twitter Linked-in

Kongre, Borçka Tekbaş Düğün Salonu'nda gerçekleşti ve Milliyetçi Hareket Partisi'nin Artvin İl Başkanı Serdar Kılınç'ın açılış konuşmasıyla başladı.

Kongre, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından Milliyetçi Hareket Partisi'nin faaliyet raporunun okunmasıyla devam etti. İlçe başkanlığına yeni seçilen yönetimin, 2024 yerel seçimleri için vatandaşların desteğini ve oylarını Borçka ilçesine getirmelerini istediği belirtildi.

İl Başkanı Serdar Kılınç yaptığı konuşmada, "Bugün gerçekleşecek kongremiz inşallah hayırlara vesile olur. Bugün Borçka yeni bir heyecan yaşamaktadır, Borçka şahlanıyor. Allah'ın izni ile 2024 yılında daha da şahlanmış olacaktır. Milliyetçi Hareket Partisi, hizmet anlayışıyla tanınan bir parti olmuştur ve bu hizmet anlayışı devam edecektir. Yeni yönetimimize başarılar diliyorum" dedi.

Konuşmaların ardından tek aday olan Erdal Osmanoğlu ve ekibi için delegeler oy kullanmaya başladı. Kongreye, Belediye Başkanı Ercan Orhan, MHP Artvin İl Başkanı Serdar Kılınç, sivil toplum kuruluşları ve partililer büyük ilgi gösterdi.

Milliyetçi Hareket Partisi'nin Borçka İlçe Kongresi, demokratik bir ortamda geçti ve yeni yönetim kurulu üyeleri belirlendi. Partinin Borçka'daki bu coşkulu kongresi, önümüzdeki yerel seçimlerde partinin gücünü artırmak için atılan bir adım olarak değerlendiriliyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —