Tarih: 08.05.2023 12:46

Bu Hayatta Sadakatli Eş, Partner Nasıl Bulunur, Fark Edilir veya Neler Yapılır?

Facebook Twitter Linked-in

Siz karşı tarafa güven verdiğiniz sürece, şüphe algısı yaratmadığınız sürece. Kimse kimseyi aldatmaz. Her şey karakter meseledir. Karakteri güçlü, Aklı başında olanın, ahlakı güzel olanın Aklında adatma gibi sapıkça düşünceler, heyecanlar geçmez.

Bu sizin biraz da davranışlarınıza, üslubunuza, konuşma tarzınıza bağlıdır. Biraz da ilişkide ne verdiğinize, ne yaptığınıza bağlıdır. Sevmek sevilmek gibi. Sen bu ilişkide sevme tarafını sevgi gösterme tarafını yüzde kaçını veriyorsun? Yoksa sevgi göstermede cimri misin?

İlgi bekleyene ilgi gösterin. Sizi ihmalsizlikle suçlayana zaman ayırın. Birlikte vakit geçirin. Hobiler edinin. Tüm vaktinizi elinize sadece telefon alarak geçirmeyin mesela.

Birlikte sohbet etmek, iletişim kurmak çok önemlidir. Çok fazla mesai saatlerinde çalışmakta olmuyor. Birbiriniz az görüyorsanız, bu ilişkinizi öldürür.

İlişkinizde bu yoksa, karşı tarafı arayışa sokmayın. Cinsel yaşamda eksik yanlarınız mı var, arzularınız, istekleriniz mi var. Bu konuları konuşarak çözüm üretebilirsiniz.

Birbirine gösterilen sabır, anlayış, hoşgörü ve saygı çok önemlidir. Hayatınızdaki monoton ilişkiye heyecan katın. Özlem, ihtiras, tutku, yenilik, değişim katın.

Yenilikler aşkın dinamatini de yükseltir. Kimse sıkıcı bir evlilik ve ilişki içinde boğulmak, istemez. Maceraperest olun. Birlikte bir yerlere gidin.

İmaj ve stil değiştirin. Giyim tarzını değiştirin. Tarz ve zevk sahibi olun. Sürekli aynı tarzda olmakta bir zaman sonra insanı sıkar. Sıkıcı görünmeye başlarsınız.
Kilo sorununuz mu var. Hiç bir şey çözümsüz değildir spora gidin. Veya açık havada saatlerce yürüyüş veya koşu yapın. Fiziksel duruş görünüşte çok önemli hatta etkileyicidir. Beğenmediğiniz huylarınız davranışlarınız mı var onları da değiştirin. Siz ne kadar hızlı değişirseniz. Hayatınızda ki kişide size o kadar çok beğenmeye başlar.

Siz güzel aşk sunar. Güzel severseniz. Hayatınızda ki kişide size aynı saygıyı gösterebilir. Anlaşılmak önemli bir roldür.

Fakat, hayatınızda ki kişi kanı bozuk, doyumsuzsa, kendine saygısı yoksa. Sizi aldatabilir. Aldatmaya devam edecektir. Bu yüzden kendine saygısı olması da önemlidir.

Bu Hayatta Sadakatli Eş, Partner Nasıl Bulunur, Fark Edilir veya Neler Yapılır?

Okuduğunuz için Teşekkür ederim.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —