Tarih: 06.12.2023 11:42

Bu Ucubeyi Kim Kaldıracak

Facebook Twitter Linked-in

Bayrak, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, daha önce defalarca çağrıda bulunduklarını ve viyadüğün kentte görüntü kirliliğine neden olduğunu ifade etti. Ayrıca, kentin silüetini bozduğunu ve vatandaşların sahil ile bağlantısını kestiğini vurguladı. Bayrak'ın eleştirilerine destek veren AK Parti Rize eski il başkanı İshak Alim'in de viyadüğün kaldırılması gerektiği yönündeki açıklamalarını hatırlattı.

AK Parti Rize Milletvekili Muhammet Avcı'nın daha önce viyadük ile ilgili yapılacak çalışmalara dair açıklamalarda bulunduğunu belirten Bayrak, ancak herhangi bir proje veya çalışma olmadığını savundu. Bayrak, "Laf değil icraat lazım" diyerek, söz konusu viyadüğün acilen kaldırılması ve yerine yeni yolların yapılması çağrısında bulundu.

Bayrak, "Kent merkezinde Rize'ye yakışmayan viyadük kalksın. Yerine yeni yollar yapılsın. Trafik rahatlasın. Rize'nin sahil tarafının önü açılsın. Bu viyadük insanların göz zevkini bozuyor. Acilen kaldırılmalı. Bir çalışma yapılsın istiyoruz. Konuşma değil, icraat bekliyoruz. Yeni bir proje üretilsin" dedi.

Söz konusu viyadüğün kaldırılması için çözüm önerileri de sunan Bayrak, Dağdibi'nden yol yapılması veya Trabzon'da olduğu gibi dal-çık projesinin uygulanması önerisinde bulundu. Bayrak, bu önerilerin kentteki trafiği rahatlatacağını ve görüntü kirliliğini ortadan kaldıracağını belirtti.

 

 


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —