meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

BUDO seferleri iptal mi edildi? 24 Aralık Pazar BUDO hangi seferler iptal?

Bursa Büyükşehir Belediyesi'ne ait olan Bursa Deniz Otobüsleri (BUDO), olumsuz hava koşulları sebebiyle gerçekleştirilemeyecek olan 6 seferi iptal etti.

BUDO seferleri iptal mi edildi? 24 Aralık Pazar BUDO hangi seferler iptal?

24 ARALIK PAZAR BUDO HANGİ SEFERLER İPTAL?

Ordu'da etkili olan fırtına, Altınordu ilçesinde bazı evlerin çatısının uçmasına ve araçlarda hasara neden oldu. Durugöl Mahallesi 1088 Sokak'ta bir evin çatısı, akşam saatlerinde meydana gelen fırtına nedeniyle uçtu. Çatının üzerine düşen park halindeki iki otomobil zarar gördü ve olay sonucunda sokak araç girişine kapanmış durumda.

Olayın tanığı Koray Kuru, arkadaşının dükkanında oturdukları sırada şiddetli bir ses duyduklarını ve dışarı çıktıklarında yan binanın çatısının uçtuğunu gördüklerini belirtti. Kuru, çatının araçların üzerine düştüğünü ifade ederek, "Bir iki araçta maddi hasar oldu. Şu an can kaybımız yok, başka bir şeyimiz yok çok şükür." açıklamasında bulundu.

Ayrıca, çatının yola düşme anı bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Benzer şekilde, Bahçelievler Mahallesi'nde bir binanın çatısı uçtu ve üç araçta hasar oluştu. Elektrik kesintileri yaşanan ilçede, farklı noktalarda da çatı uçmaları ve ağaç devrilmeleri yaşandı. Polis, itfaiye ve belediye ekipleri söz konusu bölgelerde çalışma gerçekleştiriyor.


1

Başkan Genç, Elektrikli Otobüsü Sürerek Test Etti

2

Bu Akşam Hangi Maçlar var? Bugünkü maçlar 29 Haziran 2024

3

Pazar Günü TV’de Neler Var? Star TV, Kanal D, TV8, ATV, TRT 1, Now TV 30 Haziran Show TV Yayın Akışı

4

Artvin-Yusufeli yolunda çökme yaşanan tünel ulaşıma kapatıldı

5

Meteoroloji'den 5 ilçeye uyarı