Tarih: 27.05.2023 13:47

Buğday ve arpa fiyatları yükselişte!

Facebook Twitter Linked-in

Buğday ve arpa fiyatlarında meydana gelen değişimler listelere zam olarak yansıdı. Çiftçilerin son bir hafta içerisinde bekledikleri gelişme bu şekilde listeleri güncelledi. Güncel buğday ve arpa fiyatları listeleri yayınlanırken, alım fiyatlarının yükselmesinin market raflarına etkisi merak ediliyor. 27 Mayıs 2023 güncel buğday ve arpa fiyatları listeleri Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) tarafından açıklandı.

BUĞDAY VE ARPADA ZAM

Buğday ve arpa olarak satılan tarım ürünlerinde fiyat değişimleri 27 Mayıs 2023 itibari ile listelerde zamlarla görüldü. Buğday  arpa fiyatlarında meydana gelen zamlar çiftçileri memnun ederken, tüketici ise hububat üretimi ürünler konusunda endişeli. Buğday ve arpa,  TMIO yüksek alım fiyatlarıyla tekrar gündeme geldi. TMO tarafından alımı gerçekleştirilen buğday ve arpa çeşitleri ise bu şekilde zamlandı.

Buğday ve arpa fiyatları yükselişte! Tek satışla yükselişe geçen buğday ve arpada TMO güncel fiyatları - Resim : 1

GÜNCEL BUĞDAY VE ARPA FİYATLARI

Buğday ve arpaların çiftçiler tarafından satılması esnasında kullanılan TMO buğday ve arpa alım fiyatları geçtiğimiz günlerdeki sabit ilerleyişi bıraktı ve zamlanmaya başladı. Güncel buğday ve arpa fiyatları şu şekilde karşımıza çıktı:

BEYAZ ARPA

YEMLİK ARPA

EKMEKLİK BEYAZ SERT ANADOLU BUĞDAYI

EKMEKLİK KIRMIZI SERT BUĞDAY

Buğday ve arpa fiyatları yükselişte! Tek satışla yükselişe geçen buğday ve arpada TMO güncel fiyatları - Resim : 2

DİĞER KIRMIZI BUĞDAY

YEMLİK BEYAZ BUĞDAY

YEMLİK KIRMIZI BUĞDAY




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —