meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Burnunuzu Olduğundan Daha Güzel Gösterecek 9 Hareket!

Aynaya baktığında burnunun daha estetik görünmesini kim istemez? Burun ucu kaldırma egzersizleri ile burun ucunu düzeltmek mümkündür. Elbette estetik ameliyat geçirmiş gibi mükemmel kalkık bir burna sahip olmayacaksınız ancak dikkatinizi ?

AKTUEL 20.02.2023 10:41:48 0
Burnunuzu Olduğundan Daha Güzel Gösterecek 9 Hareket!

Birçok insan, genetik yapı gereği, yaş almaktan veya pandemi sürecinde maske kullanmaktan dolayı burun ucunun düşüklüğünden şikâyet ediyor. Zamanın ve yer çekiminin etkisi ile vücutta sarkma meydana gelir ve bu sarkmadan en çok etkilenen bölgelerden biri de burundur. Sarkık burnu düzeltmek için estetik ameliyatından çekinen çareyi doğal yöntemlerde arıyor. Özellikle kadınlar tarafından burun ucu kaldırma egzersizleri işe yarıyor mu sorusu sıklıkla araştırılıyor. Bizde sizler için burun ucu kaldırma egzersizlerini derledik. Kendinize zaman tanıyın ve sabırlı olun. Düzenli yaptığınızda burnunuzun ucundaki değişikliği siz değil, herkes fark edecek.

İki elinizin orta parmağı ile burnunuzun üst kısmından, kaş bölgenizin başladığı alana kadar çok hafif baskı olacak şekilde sabah ve akşam 3 dakika masaj yapın.

Başparmağınızla önce sağ burun deliğinizi kapatıp sol burun deliğinizle nefes alın. Ardından 5 saniye bekleyip bırakın. 5 saniye sonunda aynı hareketi sol burun deliğinizi kapatarak uygulayın. Bu egzersizi iki burun deliğiniz içinde 7.5 dakikadan toplam 15 dakika sabah ve akşam uygulayın.

İşaret ve orta parmağınızı burnunuzun yanlarına koyun ve dudaklarınızı ileriye doğru gerdirip parmaklarınızı elmacık kemiğine doğru gerdirin. Sabah ve akşam 3 dakika bu egzersizi uygulayın.

İşaret ve baş parmağınızın ucu ile burun derinizi hafifçe yukarıya doğru çektirin. Bu hareketi yaparken sert uygulamayın ki burnunuzda iz oluşmasın. Sabah ve akşam 3 dakika boyunca tekrarlayın.

Başparmak ve işaret parmağınız ile burnunuzun üst tepe noktasını çekerek masaj yapın. Sabah ve akşam birkaç dakika tekrarlayın.

Elinize bir miktar zeytinyağı veya herhangi bir yağ sürün ve iyice yedirin. Yağlı parmaklarınızla burnunuzun üst kısmından başlayarak dairesel hareketler uygulayarak nazikçe masaj yapın. Burnunuza zarar vermeden yavaş yavaş uygulayacağınız egzersiz kıkırdağın şekillenmesine yardımcı olacak. Sabah ve akşam 3 dakikanızı ayırarak bu egzersizi tekrar edin.

Gülümseyin ve sonrasında burun içindeki kasların yardımı ile burnunuzu yukarı doğru çekin. Bu hareketi sabah ve akşam 10 defa uygulayabilirsiniz.

Bir elinizin iki parmağı ile burnunuzu ortadan sabitleyin. Diğer elin bir parmağı ile burun ucunu geriye doğru itin. Ağzınız kapalı iken yutkunuyormuş gibi hareketler yapın. Sabah ve akşam 3 dakika bu egzersizi tekrar edin.

Bir an önce iyi görüye kavuşayım diye hareketi çok sık yapmaktan kaçının. Sabah ve akşam olmak üzere ikiden fazla egzersiz yapmayın. Canınızı acıtmadan, şişlik ve kızarıklığa sebep olmadan sabırla yapmaya özen gösterin. Burnunuzun ağrımaması gerekir. Eğer hareketi yaparken burnunuz ağrıyorsa çok bastırdığınız anlamına gelir.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

27.1° / 20°

Erdoğan'dan Çay Üreticilerini ilgilendiren mesaj

DEVA Partili Karal’dan, Ak Parti’de seçimin faturasının il başkanlarına kesilmesine tepki

Rize Belediye Başkanı Metin, Fındıklı Belediye Başkanı Çervatoğlu’nu Ziyaret Etti

Rezerv Alan Yasası Mağdurları Ümit Özdağ'ı Ziyaret Etti

CHP İl Başkanı Saltuk Deniz'den Sert Kınama: Atatürk Afişine Yapılan Saldırı Kabul Edilemez

AK Parti'de 7 il başkanı değişti

Karal, Çayeli’nde Muhtarlarla bir araya geldi

Erzurum'da AK Parti Belediye Mevzuat Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

İYİ Parti'den yurtdışı harçlarına karşı hamle: Milletvekili Zorlu, kanun teklifini TBMM'ye sundu

Özgür Özel: Normalleşme başlayacaksa kayyum siyasetinin terk edilmesiyle başlamalı

YRP Genel Başkan Yardımcısı Cemil ÇOLAK Mağdur Belediye Çalışanlarının Yanında

İYİ Parti’de toplu istifa! 40 kişi CHP’ye geçti

EURO 2024'ün en değerli takımı belli oldu! Türkiye kaçıncı sırada?

AK Parti Erzurum İl Başkanı Av. İbrahim Küçükoğlu’ndan Daraltılmış İl Başkanları Toplantısı Açıklaması

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz’den Ardeşen’deki Boğulma Olayı ile İlgili Mesaj

Karal: Tarımın amiral gemisini de batırdılar

DEM Partili vekillerden Saraçhane'deki surlara kayyum ve 1 Mayıs pankartı

AK Parti'de değişim Trabzon'da sürebilir: Mumcu'nun yerine iki aday

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz "Mayıs Ayı Yaş Çay Alım Bedelleri Kurban Bayramı'ndan önce ödensin

Ocaklı: Otizmli öğrencilere evde eğitim hizmeti verilsin