Tarih: 12.09.2023 17:23

Buz Kıyameti Filmi Konusu ve Oyuncuları

Facebook Twitter Linked-in

Film hakkında

2020’de gösterime giren ABD yapımı filmdir. Toplam 1 saat 29 dakikalık süreden oluşan film, bilim-kurgu ve serüven türünde içeriyor.

Maximilian Elfeldt‘in yönetmenliğini yapmış olduğu filmin senaristliğini Ryan Ebert kaleme aldı.

Filmin oyuncu kadrosunda Tom Sizemore, Emily Killian, Ramiro Leal, Torrey Richardson, Jake Holley, Tania Fox, Xander Bailey ve Christina Licciardi benzer biçimde adlar içeriyor.

Film bine yakın IMDb’de oy aldı ve 2,6‘lık puana haiz oldu.

Filmin orijinal adı: Apocalypse of Ice

Buz Kıyameti Filmi mevzusu

Filmin mevzusu, Zaten bir viral salgının sancıları içinde olan dünya, kutuplardaki depremlerden meydana gelen devasa bir kutup girdabı tarafınca buz içinde kaplanmakla tehdit ediliyordur. Soğuktan kurtulmanın tek şansının ekvator yakınındaki 100 millik ılıman bir bölge olduğu keşfedildiğinde, pandeminin tek tedavisine haiz bir virolog ve meslektaşı, insanlığın hayatta kalma umudu olması için 24 saat içinde güvenli bölgeye ulaşmalıdır. Jill, ailesini bir araya toplayıp Ekvator’a gitmeye çalışır ve onların önlerine çıkan tehdit karşısında tek güvenli yer olacağına inandığını farkına varır. Apocalypse of Ice, dünyanın en iyi umudu Jill (Killian) ve çaresizce bir tedavi üstünde çalışan bilim adamlarının dünya genelinde toplumsal mesafeyi zorlayan bir virüsle uğraşmasıyla adım atar.

Buz Kıyameti Filmi oyuncuları ve karakterleri (cast)

Filmin oyuncu kadrosunda Tom Sizemore, Emily Killian, Ramiro Leal, Torrey Richardson, Jake Holley, Tania Fox, Xander Bailey ve Christina Licciardi benzer biçimde adlar içeriyor.

Tom Sizemore … Reggie
Emily Killian … Jill
Ramiro Leal … Oscar Quinnton
Torrey Richardson … Sara
Jake Holley … Mike
Tania Fox … Andrea
Xander Bailey … Professor Loren
Christina Licciardi … Joe
Christopher William Johnson … Robert
Audrey Latt … Erica




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —