meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Çağla İle Yeni Bir Gün Programı 2 Haziran Cuma Günü Fox TV'de!

Çağla Şıkel'in sunumuyla hafta içi her gün yayınlanan 'Çağla İle Yeni Bir Gün' programı 2 Haziran Cuma günü 1040. bölümüyle Fox TV'de canlı olarak izlenebilir.

Çağla İle Yeni Bir Gün Programı 2 Haziran Cuma Günü Fox TV

Çağla Şıkel'in sunuculuğunu yaptığı 'Çağla İle Yeni Bir Gün' programı, hafta içi her gün saat 11.00'de Fox TV'de seyircilerle buluşuyor. Program, yeni sezonunda da izleyicilerini ekranlara kilitlemeye devam ediyor. Çağla İle Yeni Bir Gün, sağlıklı beslenme, kadınlar için önemli konular, doğru alışveriş, güzellik ve hayata dair diğer pek çok konuyu uzman doktorlar ve estetisyenlerin katılımıyla ele alıyor. Seyircilere bilgi verme amacı güden program, hoş sohbet eşliğinde izleyicilere rehberlik ediyor.

Bugünün bölümünde, Çağla İle Yeni Bir Gün programında hangi konular ve konuklar yer alacak? 2 Haziran Cuma günü saat 11.00'da Fox TV'de canlı olarak yayınlanacak olan 1040. bölümde neler olacak? İzleyiciler, programda sağlıklı beslenme, son trendler, kadınlar için önemli soruların cevapları, doğru alışveriş, güzellik ve hayata dair diğer konular hakkında bilgilendirilecek. Çağla Şıkel, kolay yapılabilecek pratik, lezzetli ve sağlıklı yemek tariflerini paylaşmanın yanı sıra bütçe tasarrufu ve hayatı kolaylaştıracak ipuçlarını da seyircilerle paylaşacak.

'Çağla İle Yeni Bir Gün' programı, Fox TV'de canlı olarak izlenebilir ve izleyicilere hem keyifli bir sohbet ortamı sunar hem de farklı konularda bilgi sahibi olmalarını sağlar. 2 Haziran Cuma günü saat 11.00'da başlayacak olan 1040. bölümü kaçırmamak için Fox TV'yi canlı olarak izleyebilirsiniz.

Haber Merkezi


1

SAĞLIK BAKANI Prof.Dr.Kemal MEMİŞOĞLU RİZE GRUBUNA EV SAHİPLİĞİ YAPTI

2

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Yaz Spor Okulları Açılış Töreni'ne Büyük İlgi

3

Akçaabat'ta Kültürel Buluşma: Uluslararası Müzik ve Halk Oyunları Festivali 2024

4

Trabzon'da Gıda Hijyeni Denetimleri Artarak Devam Ediyor

5

Bayburt Belediyesi’nin Ekipleri Şehri Güzelleştirmeye Devam Ediyor