meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Candan Kardeşler Neden Gözaltına Alındı? Bahar Candan ve Nihal Candan Kara Para mı Aklıyor? 14 Kasım Günü Gözaltına Alınan Bahar Candan ve Nihal Candan Kimdir?

Candan Kardeşler neden gözaltına alındı sorusu fenomen kardeşlerin kara para aklama suçlamasıyla emniyete alınmasıyla gündem haline geldi.

GÜNCEL 16.11.2023 07:48:00 0
Candan Kardeşler Neden Gözaltına Alındı? Bahar Candan ve Nihal Candan Kara Para mı Aklıyor? 14 Kasım Günü Gözaltına Alınan Bahar Candan ve Nihal Candan Kimdir?

Candan Kardeşler neden gözaltına alındı sorusu fenomen kardeşlerin kara para aklama suçlamasıyla emniyete alınmasıyla gündem haline geldi. Uzun yıllardır ekranlarda boy gösteren iki kız kardeş zaman zaman değişik iddialarla gündeme geliyor. Son olarak Candan Kardeşlerle ilgili dolandırıcılık ve kara para aklama suçlamaları yapıldı. Bununla birlikte farklı hareketleri ve gösterişli hayatlarıyla gündeme gelen Bahar Candan ve Nihal Candan 14 Kasım 2023’te gözaltına alındı.

Candan Kardeşler Kimdir? Bahar Nihal Candan Neden Gözaltına Alındı? Candan Kardeşler Dolandırıcı Mı Kara Para Mı Aklıyor?
Bahar Candan ve Nihal Candan kardeşler İşte Benim Stilim programıyla hayatımıza girdi. İlk olarak Nihal Candan İşte Benim Stilim 2. sezonda yarışarak seyircilerin dikkatini çekmeyi başardı. Bahar Candan ise ilk olarak İşte Benim Stilim All Star’da ablasına yardım amacıyla programda görünmüştü. Sonrasında ise İşte Benim Stilim 6. ve 7. sezonlarında yarıştı ve birden televizyonların aranan ekran yüzü haline geldi.

Candan kardeşler zaman zaman çeşitli skandallarla gündeme geliyor. Sosyal medyada yaptıkları paylaşımlar ve gösterişli hayatlarıyla senelerdir gündem olmayı başaran Nihal Bahar Candan kardeşler son olarak gözaltına alınmasıyla gündeme geldi. Peki Candan Kardeşler neden gözaltına alındı? Bahar Candan ve Nihal Candan suçlu mu? Candan Kardeşler kara para mı aklıyor?

 

 

Candan Kardeşler Neden Gözaltına Alındı? Bahar Nihal Candan Suçlu Mu?

Bahar ve Nihal Candan’ın Kars’ta milyonlarca liralık vurgun yapan bir dolandırıcılık çetesinin üyesi olduğu iddia edilmişti. Zaman zaman haklarında çeşitli iddialarla gündeme gelen Bahar Candan ve Nihal Candan bu sefer bambaşka bir olayla karşımıza çıktı. Geçtiğimiz günlerde işte Benim Stilim yarışmasıyla hayatımıza giren ve sosyal medya paylaşımlarıyla her daim gündem olan Candan Kardeşlerle ilgili skandal bir iddia ortaya atılmıştı.

 İddialara göre kamuoyunda Candan Kardeşler olarak bilinen Bahar Candan ve ablası Nihal Candan bir dolandırıcılık çetesinin gizli kasasıydı. Bununla birlikte 14 Kasım 2023 tarihinde Candan Kardeşler gözaltına alındı. Avukatlık yapan Nihal Candan ve hukuk okuduğunu sıklıkla vurgulayan Bahar Candan’ın gözaltına alınması gündeme bomba gibi düştü. Haliyle Candan Kardeşler neden gözaltına alındı sorususunun cevabı araştırılıyor.

 

Bahar Candan ve Ablası Nihal Candan Kimdir? Candan Kardeşler Neden Gözaltına Alındı? 

Candan Kardeşler olarak bilinen Bahar Candan ve Nihal Candan yıllardır magazinin odak noktası olmayı başarmıştı. Özellikle Murat Boz ile yaşadıkları ilişkiyle tanınırlıkları artan Candan Kardeşler bu sefer basit magazin olayının ötesinde bir olayla anılıyor. Candan Kardeşler neden gözaltına alındı diye soracak olursanız iddialara göre kardeşler bir suç örgütünün gizli kasası ve kara para aklıyor. İddialara göre Candan Kardeşler dolandırıcılık çetesinin gizli kasası. Haklarında soruşturmalar süren Bahar Candan ve Nihal Candan 14 Kasım tarihinde gözaltına alındı. Başka bir deyişle Candan Kardeşler neden gözaltına alındı sorusunun cevabı kardeşlerin kara para aklıyor oluşu.

 

Halk TV’nin haberine göre Candan Kardeşlerin gözaltına alınma sebebi fenomen kardeşlerin kara para aklıyor oluşu. Suç gelirlerini legalleştirme olarak bilinen kara para aklama son zamanlarda gündemden düşmüyor. İlk olarak Dilan Polat ve Engin Polat çiftine operasyon yapılmasıyla başlayan fenomenlere karşı iddialar hız kesmiyor. Bazı fenomenlerin gösterişli yaşantıları son zamanlarda halkın gündeminde. Elbette bunlarla ilgili MASAK ve gerekli kurumlar araştırmalarını sürdürüyor. Bununla birlikte Candan Kardeşler olarak bilinen Bahar ve Nihal Candan kara para aklama suçlamasıyla gözaltına alındı. 

Bahar Candan Kimdir? Nihal Candan Kimdir? Candan Kardeşler Ne İş Yapıyor?

Haklarında farklı iddialar olan Candan Kardeşler İşte Benim Stilim programıyla ünlenen iki kardeştir. Nihal Candan 19 yaşındayken İşte Benim Stilim’e katılmış ve ardından Survivor’da yarıştıktan sonra Nihal Candan Beauty Center adında güzellik merkezi açmıştır. Kardeşi Bahar Candan ise Beykent Üniversitesi Hukuk eğitimine devam ederken İşte Benim Stilim 6. sezona katılmış ve 7. sezona da davet edilmiştir. Zaman zaman farklı programlarda görünen Nihal Candan ve Bahar Candan aynı zamanda Instagram hesaplarında yaptıkları paylaşımlarla da gündeme geliyordu. 

Son olarak Candan Kardeşler neden gözaltına alındı sorusuyla gündeme düştü. Geçtiğimiz günlerde fenomen kardeşlerin dolandırıcılık çetesinin gizli kasası olduğu haberleri yapılmıştı. Bununla birlikte Bahar Candan ve Nihal Candan 14 Kasım 2023 tarihinde gözaltına alındı. Kardeşlerin sorgusu devam ederken haklarındaki suçlamaların gerçekliği araştırılıyor. Çeşitli fenomenler gibi önce halkın sonrasında haklarındaki iddialarla yargının dikkatini çeken Candan Kardeşler neden gözaltına alındı? Bahar Nihal Candan kara para mı aklıyor henüz netlik kazanmadı. İkilinin gözaltı sonrasında tutuklu yargılanıp yargılanmayacağı ise merakla bekleniyor.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

24.6° / 18.2°

DEVA Partili Karal’dan, Ak Parti’de seçimin faturasının il başkanlarına kesilmesine tepki

Rize Belediye Başkanı Metin, Fındıklı Belediye Başkanı Çervatoğlu’nu Ziyaret Etti

Rezerv Alan Yasası Mağdurları Ümit Özdağ'ı Ziyaret Etti

CHP İl Başkanı Saltuk Deniz'den Sert Kınama: Atatürk Afişine Yapılan Saldırı Kabul Edilemez

AK Parti'de 7 il başkanı değişti

Karal, Çayeli’nde Muhtarlarla bir araya geldi

Erzurum'da AK Parti Belediye Mevzuat Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

İYİ Parti'den yurtdışı harçlarına karşı hamle: Milletvekili Zorlu, kanun teklifini TBMM'ye sundu

Özgür Özel: Normalleşme başlayacaksa kayyum siyasetinin terk edilmesiyle başlamalı

YRP Genel Başkan Yardımcısı Cemil ÇOLAK Mağdur Belediye Çalışanlarının Yanında

İYİ Parti’de toplu istifa! 40 kişi CHP’ye geçti

EURO 2024'ün en değerli takımı belli oldu! Türkiye kaçıncı sırada?

AK Parti Erzurum İl Başkanı Av. İbrahim Küçükoğlu’ndan Daraltılmış İl Başkanları Toplantısı Açıklaması

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz’den Ardeşen’deki Boğulma Olayı ile İlgili Mesaj

Karal: Tarımın amiral gemisini de batırdılar

DEM Partili vekillerden Saraçhane'deki surlara kayyum ve 1 Mayıs pankartı

AK Parti'de değişim Trabzon'da sürebilir: Mumcu'nun yerine iki aday

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz "Mayıs Ayı Yaş Çay Alım Bedelleri Kurban Bayramı'ndan önce ödensin

Ocaklı: Otizmli öğrencilere evde eğitim hizmeti verilsin

Oltu Belediyesi Zabıta Ekiplerinden Ekmek Fırınına Denetim