Tarih: 22.11.2022 15:55

CANLI İZLE! Danimarka Tunus canlı maç izle

Facebook Twitter Linked-in

Danimarka Tunus maçı için nefesler tutulmuş durumda. 2022 Dünya Kupası maçında Danimarka Tunus karşı karşıya geleceği maça çıkıyor. Danimarka Tunus, çıkacakları maçta kozlarını paylaşıyor. Taraftarlar tarafından Danimarka Tunus maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak sorularının cevapları merak ediliyor. İşte Danimarka Tunus maçı hangi kanalda sorusunun cevabı ile birlikte Danimarka Tunus maçı canlı yayın izle linki...

İki takımın da sahaya galibiyet parolasıyla çıkacağı mücadelede tarafların sporseverlerin keyifli vakitli geçirtmesi bekleniyor.

Haftanın sonucu merakla beklenen maçlarından birinde Danimarka ile Tunus karşı karşıya gelecek.

Danimarka'da Son Durum

Son olarak 25 Eylül'de Fransa ile karşılaşan Danimarka, Olsen'in golleri ile maçtan 2-0 galip ayrılmıştı. Süper Lig'den iki oyuncu Danimarka'nın Dünya Kupası kadrosunda kendine yer buldu. Galatasaray forması giyen Victor Nelsson ve Trabzonspor forması giyen Larsen maçta görev almayı bekleyen isimler arasında olacak. Danimarka FIFA sıralamasında 10. sırada bulunuyor.

Tunus'ta Son Durum

Oynadığı son beş maçta yalnızca bir mağlubiyet alan Tunus, tek yenilgisini Brezilya'ya karşı 5-1'lik skorla aldı. Tunus'un Dünya Kupası'ndaki en önemli kozu ise golcü oyuncu Wahbi Khazri olacak. Tunus, FIFA sıralamasında 30. sırada bulunuyor.

DANİMARKA TUNUS MAÇI HANGİ KANALDA CANLI YAYINLANACAK?

Saat 16:00'da başlayan Danimarka Tunus karşılaşmasını TRT 1 kanalı üzerinden canlı izlenebiliyor.

Danimarka Tunus takımları arasındaki zorlu karşılaşmayı aşağıdaki link üzerinden canlı seyredebilirsiniz...

DANİMARKA TUNUS MAÇI CANLI İZLE LİNKİ

 



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —