Tarih: 10.11.2023 16:42

Çat Belediye Başkanı Melik Yaşar, Körfez'den Gelen Hemşehrilerini Ağırladı

Facebook Twitter Linked-in

Değerli hemşehrileri İsmail Yurt ve Erdal Durmuş ile bir araya gelen Başkan Yaşar, nazik ziyaretleri dolayısıyla teşekkürlerini iletti.

Başkan Melik Yaşar, ziyaret sırasında ilçede gerçekleştirilen projeler ve sunulan hizmetler hakkında konuklarıyla bir süre sohbet etti. İlçenin gelişimi ve iyileştirme çalışmalarına dair bilgiler paylaşan Yaşar, konuklarına ilçenin potansiyeli ve gelecek hedefleri hakkında bilgi verdi.

Başkan Melik Yaşar, ziyaretin sonunda yaptığı açıklamada, "Bugün ilçemize gelen Körfezli hemşehrilerimiz, Sayın İsmail Yurt ve Sayın Erdal Durmuş'u makamımızda ağırladık. Kıymetli misafirlerimize ilçemizde gerçekleştirdiğimiz çalışmalar ve sunulan hizmetler hakkında bilgi verdik. Nazik ziyaretleri ve hoş sohbetleri için kendilerine kadirşinas misafirlerimize teşekkür ediyorum" dedi.

Bu tür ziyaretlerin, yerel yönetim ile vatandaşlar arasındaki iletişimi güçlendirdiğini belirten Başkan Yaşar, ilçenin daha da güzelleşmesi adına hemşehrilerle iş birliği içinde olmaktan memnuniyet duyduklarını ifade etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —