Tarih: 26.06.2023 08:53

Çayeli Müftülüğü Şube Müdürü Salim Taşkın, Görevinden Ayrıldı

Facebook Twitter Linked-in

Çayeli İlçe Müftülüğü'nde 2017 yılında Şube Müdürü olarak göreve başlayan Salim Taşkın, Trabzon İl Müftülüğü'ne Şube Müdürü olarak naklen tayin edilmesiyle birlikte Çayeli'ne veda etti. Yaklaşık 6 yıldır ilçe şube müdürü olarak görev yapan Taşkın'ın vedası, Çayeli Hizmetiçi Eğitim Enstitüsü ve Akşam Sanat Okulu'nda düzenlenen bir veda programıyla kutlandı.

Programa, Çayeli Müftüsü Ali Fuat Baycan, Ardeşen İlçe Müftüsü Mehmet Genç, Çamlıhemşin Müftüsü Yusuf Dönertaş, Pazar İlçe Müftülüğü Şube Müdürü Kazım Genç, Güneysu İlçe Müftülüğü Şube Müdürü Yusuf Yeniçeri, Çayeli Anadolu İmam-Hatip Lisesi Müdürü Bayram Kurt ve birçok Çayeli Müftülüğü personeli ile sendika temsilcileri katıldı.

Salim Taşkın, duygusal bir konuşma yaparak, 'Çayeli Müftülüğü'nde güzel günler geçirdik ve hayırlı çalışmalara imza attık. Başta Müftümüz Ali Fuat Baycan'a ve çalışma arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum. Hepinizden helallik istiyorum' dedi.

Veda programının sonunda, Çayeli Müftüsü Ali Fuat Baycan, Salim Taşkın'ın yaptığı çalışmalar için teşekkür ederek, personel adına bir plaket takdim etti ve yeni görevinde başarılar diledi.

HABER: SELMAN KUTLU




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —