Tarih: 19.10.2024 12:27

Çayeli Bakır'dan Genç Zihinlere Destek: Çayeli Zekâ Oyunları Süper Ligi Başladı

Facebook Twitter Linked-in

Çayeli Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle düzenlenen Çayeli Zekâ Oyunları Süper Ligi, bu yıl ikinci kez kapılarını açtı. Açılış töreni, Çayeli Fen Lisesi spor salonunda gerçekleştirildi ve etkinlikte 8 okul takımından 32 öğrenci, equilibrio oyununda kıyasıya yarıştı.

Açılış törenine Madenli Belediye Başkanı Mustafa Çalışkan, Çayeli İlçe Milli Eğitim Müdürü Muzaffer Ovalı, Rize İl Milli Eğitim Şube Müdürü Fikret Solak, Çayeli Gençlik ve Spor Müdürü Emre Çataklı, Çayeli Bakır Dış İlişkiler Müdürü Osman Zeki Yazıcı'nın yanı sıra projede yer alan gönüllü öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Çayeli Bakır’ın sponsor olduğu bu proje, öğrencilerin problem çözme becerilerini geliştirmeyi, stratejik düşünme yeteneklerini güçlendirmeyi ve sosyal gelişimlerine katkı sağlamayı amaçlıyor. Ayrıca, öğrencilerin kendilerini ifade etme becerilerini artırarak dostluk ve iletişimlerini ilerletmelerine olanak tanınması hedefleniyor.

Bu yıl 8 ay sürecek olan Çayeli Zekâ Oyunları Süper Ligi'nde toplam 256 öğrenci, 8 farklı kategoride yarışacak. Yarışmaların, öğrencilerin yeteneklerini sergilemesi ve zihinlerini geliştirmesi açısından önemli bir fırsat sunması bekleniyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —