Tarih: 04.08.2024 09:53

Çayeli Halk Bankası müdürü Suiçmez oldu

Facebook Twitter Linked-in

Kariyerinde ABD'de İşletme alanında master yapan Davut Ali Suiçmez Halk Bankasında Müfettiş, Trabzon Bölge Pazarlama Bölüm Müdürlüğü, Ardeşen ve Rize şubelerinde müdürlük yaptı.

Çayeli Halk Bankası Müdürü Davut Ali Suiçmez yaptığı açıklamada; “1998 yılında Çayeli Lisesinden mezun olduktan sonra üniversite, iş hayatı derken hep uzak kalmıştım senden. Ama artık Çayelime, memleketime hizmet etme, hemşehrilerimle hasbihal olma zamanıdır tekrar. 16 Temmuz Salı gününden itibaren Halkbank Çayeli şubemizde göreve başlayacağım, Allah güzel günler geçirmeyi nasip etsin. Rize’deki dostlarım, haklarınızı helal edin, misafir her zaman kabulümüzdür” dedi.

Davut Ali Suiçmez kimdir?
1981 yılında Rize’nin Çayeli ilçesinde doğdu. İstanbul Teknik Üniversitesi İşletme Mühendisliği Bölümü’nden 2002 yılında mezun oldu. Finans üzerine aldığı MBA eğitimimi ABD Salisbury Üniversitesi’nde 2008 yılında tamamlayan Davut Ali Suiçmez şu an Rize Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi’nde Finans ve Muhasebe doktora öğrencisidir.

Suiçmez, sektöre 2010 yılında Halk Bankasında İstihbarat ve Mali Tahlil Birimi’nde Uzman Yardımcısı olarak adım attı. Aynı yıl Teftiş Kurulu Başkanlığı’na Müfettiş Yardımcısı olarak atandı. 7,5 yıl Müfettiş olarak görev yaptıktan sonra Kıdemli Müfettiş ünvanına hak kazandı. 2018 yılında Ardeşen Şubesi’ne Müdür olarak atanan Davut Ali Suiçmez, 2020 yılında Trabzon Bölge Koordinatörlüğü Ticari ve KOBİ Pazarlama Bölüm Müdürü oldu. 2022 yılının Ocak ayında Halk Bankası Rize Şube Müdürü olarak görev yaptı.

Davut Ali Suiçmez evli ve üç çocuk babasıdır.
 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —