Tarih: 11.09.2024 14:30

Çayelispor Onursal Başkanı Mehmet Yazıcı’dan Silivrispor-Çayelispor Maçı Değerlendirmesi

Facebook Twitter Linked-in

Çayelispor Onursal Başkanı Mehmet Yazıcı, Silivrispor ile oynanan sezonun ilk maçını değerlendirerek, Çayeli halkına verdikleri büyük destek için teşekkür etti. Yazıcı, transfer döneminin bitimine kadar teknik direktörün talep edeceği takviyelere açık olduklarını belirtti.

Mehmet Yazıcı, maçla ilgili değerlendirmelerinde şunları söyledi:

"Öncelikle ilk maçımıza gelen tüm taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Maçın başından sonuna kadar çok güçlü bir destek verdiler bize, özellikle Çayeli Meydan Grubu’na da çok teşekkür ediyorum. İlk maçtan bir puan aldık. Sahaya çıkan ilk 11 oyuncumuzun hepsi yeni transferlerdi. Oyuna sonradan giren eski topçularımız da oldu. Sezonun ilk maçına bir puanla başladık; inşallah iyiye doğru gideceğiz. Çayeli halkının sabırlı bir şekilde Smart Holding Çayelispor’u desteklemesini istiyorum. Maçlara ilgi göstermeleri önemli ve ilk yılın sonuçlarına iyisiyle kötüsüyle hep birlikte katlanacağız. Bizler elimizden geleni yapacağız ve hocamıza, oyuncularımıza da güveniyoruz."

Transfer Dönemi İçin Açık Mesaj

Yazıcı, sezon öncesi hazırlık maçlarında alınan galibiyetlerden memnun olduğunu ancak Silivrispor maçında gol atma başarısı gösteremediklerini dile getirdi. Forvet hattının hazırlık maçlarında iyi bir performans sergilediğini hatırlatarak, "Ligin ilk maçı Silivrispor maçında gol atma başarısı gösteremedik. Transferde son gün 13 Eylül Cuma akşamı. Hocamızın bizden talepleri olması halinde biz de duyarsız kalmayacağız" dedi.

"Takım Ruhuna İnanıyorum"

Yazıcı, kurdukları takıma ve oyuncuların performanslarına olan güvenini dile getirerek, "Ben inanıyorum güzel bir takım kurduk. Takım ruhu var bizim takımda. Takım ilerleyen haftalarda oturdukça daha da iyiye gideceğine inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Çayelispor’un taraftar desteği ve takım ruhu ile ilerleyen haftalarda daha iyi bir performans sergilemesi bekleniyor. Yazıcı, taraftarların maçlara ilgisini sürdürmesi gerektiğini vurgulayarak, sezonun geri kalanında da taraftarlardan sabır ve destek beklediklerini ifade etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —