Tarih: 30.08.2023 01:39

Çayelispor, Yeni Sezona Şampiyonluk Hedefiyle Hazırlanıyor

Facebook Twitter Linked-in

Çayelispor, 3. Lig'deki yeni sezon öncesi çalışmalarına hızla devam ediyor. Kulüp Başkanı Engin Sofu'nun güven tazelediği olağanüstü genel kurul sonrası, kulüp yönetimi ve teknik ekibin belirlediği hedefler netleşti. Kulüp Basın Sözcüsü Abdul Kerim Sarı, yapılan açıklamada bu yılki hedeflerini ve sezon planlamasını detaylandırdı.

Yeni sezon hazırlıklarına 12 Ağustos'ta kendi tesislerinde başladıklarını belirten Sarı, Teknik Direktör Mikail Üzümcü'nün önerdiği kadro güçlendirmelerini gerçekleştirdiklerini ifade etti. Bu güçlendirmeler arasında 2. Lig, 3. Lig ve BAL Liglerinde şampiyonluk yaşamış deneyimli isimlerin yer aldığını vurguladı. Ayrıca, Türkiye Futbol Federasyonu'nun bu sezon uygulamaya koyduğu 2002 doğumlu oyuncu oynatma zorunluluğunu da göz önünde bulundurarak, deneyimli oyuncular ile genç yetenekleri bir araya getirerek güçlü bir takım oluşturduklarını belirtti.

Sarı, "Smart Holding Çayelispor yönetimi olarak bu yıl 3. Lig'den başka bir hedefimiz yok. Grubumuzda şampiyonluk harici diğer sonuçları bu yıl için başarısızlık olarak kabul ederim." şeklinde açıklamada bulundu. Teknik ekibe ve oyunculara tam anlamıyla güvendiklerini ifade eden Sarı, "Şehrimizin tüm dinamiklerini bu hedef için bir araya gelmeye davet ediyorum." dedi.

Çayeli'nin 30 yıllık hasreti sona eriyor sloganıyla yola çıkan takımın, taraftarlarına umut ve heyecan aşılamayı amaçladığını belirten Sarı, "Sizin vesilenizle tüm takımlara kazasız belasız bir sezon diliyorum." şeklinde sözlerini tamamladı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —