Tarih: 27.12.2023 12:16

Çaykara Belediyesi'nden Ulaşım ve Altyapı Seferberliği

Facebook Twitter Linked-in

Bu kapsamda, ilçe genelinde ulaşım yolu güvenliği için korkuluk montaj çalışmaları tamamlandı. Çambaşı, Yeşilalan, Köseli, Taşkıran, Şahinkaya-Hurmalık, Işıklı, Taşlıgedik ve Uzungöl-Elmalı mevkilerinde yapılan çalışmalarla, sürücü ve yolcuların güvenliği sağlandı.

Yağmursuyu drenajı çalışmaları kapsamında da Yaylaönü, Uzungöl, Demirli, Köseli, Taşkıran, Karaçam ve Ataköy mahallelerinde çalışmalar devam ediyor. Çalışmalar tamamlandığında, ilçe genelindeki sel ve su baskınları önlenecek.

Karaçam ve Köknar mahallelerinde ise yol betonlama çalışmaları tamamlandı. Çalışmalar kapsamında, mahallelerde yaklaşık 10 kilometrelik yol betonlandı.

Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, ilçe genelinde ulaşım güvenliği ve altyapı hizmetlerini iyileştirmek için çalışmalarının devam edeceğini söyledi.

Tok, "İlçemiz genelinde ulaşım güvenliği ve altyapı hizmetlerini iyileştirmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu kapsamda, korkuluk montaj, yağmursuyu drenajı ve yol betonlama gibi çalışmalar yapıyoruz. Çalışmalarımız tamamlandığında, ilçemiz daha güvenli ve yaşanabilir bir hale gelecek." dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —