Tarih: 24.04.2023 12:41

Çaykur Rizespor Bisiklet Takımından Uluslararası Başarı

Facebook Twitter Linked-in

Çaykur Rizespor Bisiklet Takımı, Sırbistan Türkiye Dostluk Kupası Dağ Bisikleti yarışlarında büyük bir başarıya imza attı. Sporcumuz Eren GEÇİM, U-15 kategorisinde yarışarak şampiyonluğu elde etti. Yarışlar, 23 Nisan 2023 tarihinde Belgrad'da gerçekleştirildi.

Çaykur Rizespor Bisiklet Takımı'nın yetenekli sporcusu Eren GEÇİM, U-15 kategorisindeki yarışlarda rakiplerine üstünlük sağlayarak birinci oldu. Bu başarı, Rizespor camiasını ve Rize halkını gururlandırdı.

Çaykur Rizespor Bisiklet Takımı Başkanı, 'Eren GEÇİM'in bu önemli başarısını kutluyoruz. Kendisi, Çaykur Rizespor Bisiklet Takımı'nı ve Rize'mizi en iyi şekilde temsil etti. Bu zafer, takımımızın çalışmalarının da ne kadar önemli olduğunu gösteriyor' dedi.

Sporcumuz Eren GEÇİM'in bu başarısının devamını dileyen Başkan, 'Eren GEÇİM'in başarısı, Çaykur Rizespor Bisiklet Takımı'nın başarısıdır. Bu başarı, takımımızı daha da motive edecektir. Sporcularımız, Rize'mizi daha yükseklere taşımak için var güçleriyle çalışıyorlar' diye konuştu.

HABER:SELMAN KUTLU




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —