Tarih: 02.12.2023 09:44

ÇAYKUR, İstanbul'daki Rize Günlerinde Rize'yi Tanıtmaya Devam Ediyor

Facebook Twitter Linked-in

Rize Dernekler Federasyonu (RİDEF) tarafından organize edilen ve 29 Kasım-3 Aralık tarihleri arasında İstanbul Atatürk Havalimanı etkinlik alanında düzenlenen "Cumhuriyetimizin 100. yılında Rize İstanbul'da" sloganıyla düzenlenen Rize Günleri'nde ÇAYKUR da yerini aldı.

ÇAYKUR Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim, Rize Günleri'nin ilin tanıtımı ve marka ürünlerinin ulusal düzeyde tanıtımı açısından önemli bir kazanım olduğunu belirterek, "Rize Günleri, ilimizin marka ürünlerinin, marka işletmelerinin, marka kurumlarının ulusal düzeyde tanıtımı açısından önemli bir fırsat sunuyor. Ayrıca turizm yönünden ilimizin metropol şehirde gündeme yerleşmesi de bir kazanım. Gurbetteki hemşerilerimizi illerinde olduğu hissiyatı vermek açısından da önemli bir etkinlik. ÇAYKUR olarak biz de Rize'mizi ve bölgemizi temsilen yerimizi aldık. Rize Günleri'ni ziyaret eden misafirlerimize çeşitli marka içeceklerimizle ikramda bulunarak, içlerini ısıtıyoruz" dedi.

ÇAYKUR'un Rize Günleri'ndeki standında, Rize'nin dünyaca ünlü çayından tutun da mısır ekmeği, kavurma, pestil, turşu gibi yöresel lezzetlere kadar birçok ürün yer alıyor. Standı ziyaret eden vatandaşlar, ÇAYKUR'un ürünleriyle birlikte Rize'nin kültürünü ve tarihini de tanıma fırsatı buluyor.

Rize Günleri, 3 Aralık Pazar akşamı sona erecek.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —