Tarih: 04.02.2025 10:02

Çaykur Rizespor, Ankaragücü Maçı İçin Hazırlıklara Başladı

Facebook Twitter Linked-in

 Çaykur Rizespor, Ziraat Türkiye Kupası'nda 5 Şubat Çarşamba günü saat 18.00'de MKE Ankaragücü ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı. Yeşil-mavili ekibin futbolcuları, antrenman öncesinde taraftarlarıyla buluşarak morallerini yükseltti.

İlhan Palut: "Potansiyelimizi Gördük"

Teknik Direktör İlhan Palut, taraftarların desteğinin önemine vurgu yaparak, "Son maçta üç puan alamadık ama çok şey kazandık. Takım olarak potansiyelimizi gördük ve bunu devam ettirirsek ligin geri kalanı bizim için çok daha iyi olacaktır. Taraftarlarımızın bugünkü desteği çok değerli, hep birlikte daha başarılı bir Rizespor izlemeyi umut ediyoruz," dedi.

Taraftarlardan Hakem Kararlarına Tepki

Rizespor taraftarları, son haftalarda yaşanan hakem hatalarına dikkat çekti. Bir taraftar, "Rizespor'un hakkı sürekli yeniliyor. Son 6 haftadır hakem hataları üst üste geliyor. Büyük takımlara karşı Anadolu takımlarının hakkı yenmemeli," şeklinde konuşarak tepkisini gösterdi.

Başka bir taraftar ise takımın büyüklüğüne vurgu yaparak, "Biz bir aileyiz. Sahada gücümüze güç katacağız, bizi ancak masada yenebilirler!" ifadelerini kullandı.

Taraftarlardan Tam Destek

Futbolcular ve teknik ekip, taraftarların yoğun ilgisi ve desteğinden memnuniyet duyduklarını belirterek teşekkür etti. Antrenman sonunda futbolcular ve taraftarlar birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Çaykur Rizespor, Ankaragücü karşısında alacağı bir galibiyetle hem moral bulmayı hem de kupada bir üst tura çıkmayı hedefliyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —