Tarih: 22.09.2024 22:54

Çaykur Rizespor Başkanı İbrahim Turgut'tan Birlik ve Beraberlik Çağrısı

Facebook Twitter Linked-in

Çaykur Rizespor Kulüp Başkanı İbrahim Turgut, sezonun zorlu başlangıcına rağmen kulüp olarak inanç ve azimle yollarına devam ettiklerini belirterek, tüm camiaya birlik ve beraberlik çağrısında bulundu. Sezon başlarında yeni transferlerin takıma alışma süreci olduğunu vurgulayan Turgut, alınan sonuçların mücadele azmini düşürmeyeceğini söyledi.

Başkan Turgut, açıklamasında, "Başarıya ulaşmak için ne gerekiyorsa yapıyoruz. Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren, Çaykur Rizespor ailesi olarak ülke genelinde birlik ve beraberliğimizi sağlamak için çalışıyoruz. Birbirimize olan inancımızdan taviz vermedik, vermeyeceğiz. Bu yolda inancımızı kaybetmedik, hedeflerimizden sapmadık. İlk günkü azim ve kararlılıkla yolumuza devam ediyoruz,” dedi.

Transfer sürecine değinen Turgut, transferlerin erken ya da geç yapılmasının her zaman farklı sonuçlar doğurabileceğini ifade ederek, “Alınan kararların neticelerini yaşayacağız. Takımımız güçlü ve çalışmalarına devam ediyor. İlhan Palut hocamız çok karakterli, çalışkan ve kaliteli. Takımımızı daha da güçlendirdik ve önümüzdeki haftadan itibaren Rizespor’un çıkışa geçmesini ümit ediyoruz,” değerlendirmesinde bulundu.

Samsunspor Maçı Öncesi Taraftara Çağrı

Başkan Turgut, takımın teknik direktörü İlhan Palut ile sürekli görüştüğünü ve takımın birlik ve beraberlik içinde olduğunu belirterek, tüm kesimlerden destek beklediğini ifade etti. "Futbol ailesinin bütünlüğü bizi daha doğru yerlere taşıyacaktır," diye konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —