Tarih: 08.07.2023 10:58

Çaykur Rizespor, Medina ve Mensah'ın İmza Attırma Sürecinde

Facebook Twitter Linked-in

Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, transfer döneminde aktif bir şekilde hareket ederek kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Son haberlere göre, yeşil-mavililer, önümüzdeki hafta içerisinde iki önemli isim olan Kevin Medina ve Bernand Mensah'ın imzalarını atacak.

Çaykur Rizespor, bonservisi elinde olan ve Kayserispor ile yollarını ayıran Bernand Mensah'ın transferinde sona yaklaşıyor. Daha önce Beşiktaş formasıyla da kiralık olarak başarılı performans sergileyen orta saha oyuncusuyla büyük ölçüde anlaşma sağlayan kulüp, yıllık ücret konusundaki detayları halletmek için görüşmelerine devam ediyor. Ganalı oyuncunun transferinin kısa sürede tamamlanması hedefleniyor. Aynı zamanda, Maxim ve Fernando gibi diğer hedefleri için de girişimlerini sürdüren Çaykur Rizespor, transfer çalışmalarını sıkı bir şekilde sürdürüyor.

Öte yandan, Çaykur Rizespor'un uzun süredir gündeminde olan Kolombiyalı stoper Kevin Medina ile de prensip anlaşmasına varıldı. Karabağ takımında forma giyen başarılı oyuncu, 11 Temmuz'da Lincoln ile oynanacak Şampiyonlar Ligi müsabakasının ardından İstanbul'a gelerek sağlık kontrolünden geçecek ve resmi sözleşmeyi imzalayacak. 30 yaşındaki savunma oyuncusu, geçtiğimiz sezon Azerbaycan temsilcisiyle 23 maça çıkmıştı.

Çaykur Rizespor'un taraftarları, Medina ve Mensah'ın transferlerini heyecanla bekliyor. Bu iki deneyimli futbolcu, takımın gücüne katkı sağlaması ve yeni sezonda başarıya ulaşılmasında önemli bir rol üstlenmesi bekleniyor. Yeşil-mavililer, transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ederken, taraftarlar da yeni sezon öncesi umut dolu bir atmosferde heyecanla bekleyişlerini sürdürüyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —