Tarih: 11.08.2023 13:37

Çaykur Rizespor Taraftar Derneği Cümle Alem Türübün, Faaliyetlerini Durdurdu

Facebook Twitter Linked-in

Çaykur Rizespor'un önde gelen taraftar derneklerinden biri olan Cümle Alem Türübün, yakın tarihlerde yaşanan üzücü bir olay sonucunda faaliyetlerini durdurma kararı aldığını duyurdu. Dernek Başkanı Ali Yılmazoğlu, yaptığı açıklamada, genç yaşta hayatını kaybeden iki kardeşleri için hukuki süreci yakından takip edeceklerini ve adaletin yerini bulması için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.

Başkan Yılmazoğlu, "Değerli dava arkadaşlarımız; Yakın zamanda elim bir olay sonucu kardeşlerimizin, canlarımızın vefatları bizi derinden üzmüş, yüreklerimiz yangın yerine dönmüştür. Hayatlarının baharında olan bu genç kardeşlerimizin bundan sonraki hukuki sürecini yakından takipçisi olmaya devam edeceğiz. Bu menfur olayın failinin gereken cezayı alması için elimizden geleni ortaya koyacağız. Bu zor süreçte tüm teşkilatımızın Halil ve Sedat Kardeşimiz için dim dik ayakta durduğu günler devam edecektir. Kardeşlerimizin ailelerinin her zaman yanında olmaya devam edeceğiz. Onlar bizlere Halil ve Sedat kardeşlerimizin emanetidir, bu emanete sahip çıkmak ise boynumuzun borcudur." şeklinde konuştu.

Cümle Alem Türübün Başkanı, dernek olarak alınan karar gereği tribün faaliyetlerini geçici bir süreliğine durdurduklarını ifade etti. Önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek toplantı sonrasında alınan kararın kamuoyu ile paylaşılacağını da belirten Yılmazoğlu, "Yakın tarihte yapılacak olan toplantı neticesinde kararımızı kamuoyu ile paylaşacağız. Herkese YEŞİL MAVİ saygı ve sevgilerimizle." şeklinde sözlerini tamamladı.

Cümle Alem Türübün, Çaykur Rizespor'un maçlarını coşkuyla destekleyen ve takımına büyük bir sevgiyle bağlı olan taraftar grubu olarak biliniyor. Dernek, bu zorlu süreçte hayatını kaybeden genç taraftarların ailelerine destek olmaya devam edeceklerini vurguladı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —