Tarih: 11.07.2023 14:28

Çaykur Rizespor Taraftarları, Yeni Sezon Kombine Bilet Satışlarını Bekliyor

Facebook Twitter Linked-in

Türkiye'nin köklü futbol kulüplerinden Çaykur Rizespor, yeni sezon öncesi taraftarlarına kombine bilet satışlarıyla ilgili merak uyandırdı. Spor Toto Süper Lig'e geri dönüş yapacak olan yeşil-mavililer, taraftarların sabırsızlıkla beklediği kombine bilet fiyatlarını henüz açıklamadı.

Geçtiğimiz sezon Spor Toto 1. Lig'de mücadele eden Çaykur Rizespor, büyük bir çıkış yakalayarak Süper Lig'e yükselmeyi başardı. Yeniden Süper Lig'de boy gösterecek olan kulüp, taraftarlarının heyecanını daha da artırmış durumda. Taraftarlar, sezon öncesi kombine bilet satışlarının başlayıp başlamayacağını ve fiyatlarının ne olacağını merakla bekliyor.

Geçtiğimiz yıl yapılan açıklamaya göre Çaykur Rizespor kombine bilet fiyatları şu şekildeydi: Protokol tribünü için 5.500,00 TL, VIP A/B tribünleri için 1.250,00 TL, Maraton A/B/C/E/F tribünleri için 450,00 TL, Kapalı Dağ/Deniz tribünleri için 350,00 TL ve Kale Arkası Dağ/Deniz tribünleri için 250,00 TL olarak belirlenmişti.

Ancak yeni sezonda bu fiyatların ne olacağı konusunda henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Kulüp yönetimi, kombine bilet satışlarının başlayacağı tarih ve bilet fiyatlarıyla ilgili detayları önümüzdeki günlerde duyurmayı planlıyor.

Çaykur Rizespor taraftarları, takımlarını tribünden desteklemek için heyecanla kombine bilet satışlarının başlamasını bekliyor. Taraftarlar, kulüp yetkililerinin fiyatları makul seviyelerde tutacaklarına ve bütün taraftarların maçlara kolayca erişebileceği bir sistem oluşturacaklarına dair umutlu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —