Tarih: 08.09.2023 17:59

Çekimleri Rize'de devam eden Ben Bu Cihana Sığmazam Yeni Sezonuyla 12 Eylül'de ATV'de

Facebook Twitter Linked-in

KYN Prodüksiyon imzalı, Zülküf Yücel ve Zehra Yücel'in kaleme aldığı, başrollerinde Oktay Kaynarca, Ebru Özkan Saban, İsmail Demirci ve Burak Çelik'in yer aldığı "Ben Bu Cihana Sığmazam" dizisi yeni sezonuyla 12 Eylül Salı akşamı saat 20.00'de ATV ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

Dizinin yeni sezon ilk bölümü, özetsiz olarak yayınlanacak. Dizi, Rize'de çekiliyor ve Karadeniz'in eşsiz doğası ve kültürüyle izleyicileri büyülemeye devam edecek.

"Ben Bu Cihana Sığmazam" dizisinin yeni sezonda da güçlü oyuncu kadrosu ve sürükleyici hikayesiyle izleyicileri ekran başına kilitlemesi bekleniyor.

Dizinin konusu

"Ben Bu Cihana Sığmazam" dizisi, Rize'nin yaylalarında yaşayan Bozoğlu ailesinin hikayesini anlatıyor. Ailenin reisi olan Hızır Reis, Karadeniz'in güçlü ve mert bir adamıdır. Hızır Reis'in oğlu Ali Haydar, babası gibi mert ve dürüst bir gençtir. Ali Haydar, aşkı uğruna büyük bir mücadeleye girişir.

Dizinin oyuncu kadrosu

Yayın günü ve saati

"Ben Bu Cihana Sığmazam" dizisi, 12 Eylül Salı akşamından itibaren her Salı saat 20.00'de ATV ekranlarında izleyiciyle buluşacak.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —