Tarih: 10.09.2023 14:14

Çelikarslan, Murgul Belediye Başkanlığı İçin İyi Parti'den Aday Oldu

Facebook Twitter Linked-in

Çelikarslan, geçmişte 20 yıl boyunca Karadeniz Bakır işletmeciliğinde yöneticilik yapmış ve bir dönem muhtarlık görevi üstlenmiş bir isim olarak, ilçesine hizmet etmeye devam etme kararı aldı.

Çelikarslan, İyi Parti'den Murgul Belediye Başkanlığına adaylığını şu sözlerle duyurdu: "4 yıldır yürüttüğüm İyi Parti Murgul İlçe Başkanlığı görevimden sonra bugün itibarıyla İyi Parti'den Murgul Belediye Başkanlığına adayım. Murgul'da 20 yıl boyunca Karadeniz Bakır işletmesinde yöneticilik yaptım ve emekli oldum. Ayrıca bir dönem muhtarlık görevini de üstlendim ve son 4 yıldır da siyasetin içindeyim. Gördüğüm sokaklarda adaletsizliğin hüküm sürdüğünü fark ediyorum. Ben başkan olursam ilçemizde barışı, sevgiyi, hoşgörüyü, kardeşliği ve adaleti hakim kılacağız. Herkesin bir oyu var; seçim öncesinde ve sonrasında eşit olmalı. Bu nedenle, tüm Murgul halkının oylarına talibim. Benim dönemimde, garibanlar da dahil olmak üzere herkes eşit şekilde temsil edilecek. Her şey iyi ve güzel olacak, sevgiyle kalın."

Çelikarslan'ın adaylığı, ilçede merakla beklenen yerel seçimlere yeni bir dinamizm katarken, Murgul'un geleceği konusunda umutlarını yükseltti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —