Tarih: 02.09.2024 07:51

Cevizlik Köyü Muhtarı Recep Çakır’dan Örnek İmece Çalışması: Köy Yolunda Büyük Gelişme

Facebook Twitter Linked-in

Muhtar Recep Çakır, köy yolunun en iyi şekilde kullanılması için büyük bir çaba harcadıklarını belirterek, köylülerin desteğinin her zaman yanında olduğunu vurguladı. Çakır, “Seçim sürecini geride bıraktık, şimdi köyümüzün ihtiyaçlarına odaklanıyoruz. Kaymakamlık ve İlçe Özel İdare’den gerekli araç gereç desteğini alıyoruz. Geçmişte çay alım yerinde bakım yaparak içme suyu sorununu çözmüştük. Şimdi de köy yolumuzun kenarlarını temizleyip kullanılmayan alanları betonlayarak yolun genişlemesini sağladık. Bu sayede yolumuzda iki araç rahatlıkla yan yana geçebilecek,” dedi.

İmece usulüyle yapılan bu çalışma, köyde genç yaşlı demeden herkesin el birliğiyle gerçekleştirdiği bir proje olarak öne çıktı. Çakır, “Yapılan her şey, verilen emekler çok değerlidir. Bugün olduğu gibi, köyümüzün güzel insanlarıyla birlikte çalışmaktan gurur duyuyorum. Hepsine teşekkür ediyorum, emeklerine sağlık. Köy ana yolumuzu genişlettik ve betonlamasını tamamladık. Artık iki araç yan yana geçebilecek,” diye konuştu.

Muhtar Recep Çakır’ın liderliğinde gerçekleştirilen bu başarılı çalışma, Cevizlik köyünün gelişimine katkı sağlarken, köy halkı tarafından da büyük takdir topladı.

 

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —