Tarih: 12.08.2024 10:42

CHP Of İlçe Başkanlığı'ndan Esnaf ve Vatandaş Ziyareti

Facebook Twitter Linked-in

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Of İlçe Başkanlığı, İlçe Başkanı Fahri Kaptanoğlu ve ilçe yöneticileri ile birlikte Of ilçesinde esnaf ve vatandaşları ziyaret etti.

Ziyaret sırasında, esnafın ayakta kalma mücadelesi ve vatandaşların geçim sıkıntıları ele alındı. CHP Of İlçe Başkanı Fahri Kaptanoğlu, esnafın yaşadığı zorluklara ve vatandaşların geçim sorunlarına dikkat çekerek, bu sorunlara acil ve kalıcı çözümler getirilmesi gerektiğini ifade etti. Kaptanoğlu, "Birlikte, aydınlık yarınlara ulaşmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz," dedi.

Ziyaret kapsamında, Of Folklor Derneği tarafından düzenlenen Yaz Kültür ve Sanat Festivali'ne de katılım sağlandı. Festivalde, CHP Of İlçe Başkanı Fahri Kaptanoğlu ve ilçe yöneticileri, emekçi vatandaşlarla sohbet ederek etkinliğin önemine vurgu yaptı. Kaptanoğlu, emeği geçen herkese teşekkür ederek, sosyal etkinliklerin artarak devam etmesini temenni etti.

CHP Trabzon Milletvekili Sibel Suiçmez de etkinlik ve ziyaretler hakkında bir açıklama yaptı: "Geçim yoksa seçim var! Bu tür sosyal etkinliklerin artarak devam etmesi, toplumumuzun kaynaşması ve dayanışması açısından büyük önem taşıyor. Emeği geçen herkese teşekkür ederim."

Etkinlik ve ziyaretlerin ardından, CHP Of İlçe Başkanlığı'nın bölgedeki çalışmalarına ve vatandaşların yaşadığı sıkıntılara yönelik çözüm önerileri geliştireceği ifade edildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —