Tarih: 14.08.2024 10:41

CHP Ortahisar İlçe Başkanlığı, Yenimahalle Pazarı'nda Esnaf ve Vatandaşlarla Buluştu

Facebook Twitter Linked-in

Ortahisar'ın Yenimahalle semtinde kurulan pazarı ziyaret eden CHP Ortahisar İlçe Başkanı Haluk Batmaz, Ortahisar Kadın Kolları Başkanı Şennur Güler Özkan, Gençlik Kolları Başkanı Enes Turan Saral ve ilçe yöneticileri, emekçi esnaf ve vatandaşların sorunlarını dinledi.

Ziyaret sırasında, pazar yerindeki fiyatların yüksek olması nedeniyle hem esnafın hem de vatandaşların zor durumda olduğu gözlemlendi. Esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Haluk Batmaz, ekonomik sıkıntıların toplumun her kesiminde derin bir şekilde hissedildiğine dikkat çekerek, "Bu zorlukların üstesinden gelebilmek için hep birlikte var gücümüzle çalışacak, aydınlık günlere ulaşacağız," dedi.

CHP Trabzon Milletvekili Sibel Suiçmez de ziyarete katılarak, "Geçim sıkıntısı yaşayan vatandaşlarımızın ve esnafımızın yanında olacağız. 'Geçim Yoksa Seçim Var' sloganımızla, halkımızın refahını artırmak için çalışacağız," şeklinde konuştu. Suiçmez, ekonomik sorunların çözümü için toplumsal dayanışmanın önemine vurgu yaparak, her platformda halkın sesini duyuracaklarını belirtti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —