Tarih: 17.09.2023 15:05

CHP'nin 38. Olağan Kongresi Artvin'de Başladı

Facebook Twitter Linked-in

Partinin mahalle delegeliği seçimleri ve ilçe kongreleri çerçevesinde gerçekleşen öncü etkinlikler sonrasında, CHP'nin Artvin İl Başkanlığı Kongresi resmen başladı.

Kongre öncesinde parti içi önemli kararların alınacağı 38. Olağan Kurultay'a hazırlık olarak düzenlenen İl Başkanlığı seçimleri, Ahmet Hamdi Tanpınar Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleşti. Mevcut il başkanı Orhan Atan ve İsmet Başar'ın aday olduğu seçimlerde, Artvin'de kayıtlı 163 delege oy kullanma hakkına sahip.

Mavi liste ile yarışan İsmet Başar ve beyaz liste ile sahaya çıkan Orhan Atan, CHP Artvin İl Başkanlığı için mücadele ediyorlar.

Kongreye önemli isimler de katılıyor. CHP'nin önceki dönem Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun, Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, Trabzon Milletvekili Sibel Suiçmez, Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Sait Atabey, Ardahan Milletvekili Özgür Erden İncesu, Ardahan CHP İl Başkanı Yalçın Taştan, Ardahan Merkez İlçe Başkanı Kadir Sinan Onay, Ordu İl Başkanı Mehmet Kaptanoğlu, CHP 20-23. dönem Artvin Milletvekili Metin Arifoğlu ve birçok CHP İlçe Belediye Başkanı ve İlçe Başkanı da kongreye katılım gösteriyor.

Kongredeki seçimler hala devam ediyor. CHP'nin Artvin İl Başkanı kim olacak, merakla bekleniyor. Kongrenin sonucu, partinin Artvin'deki geleceği açısından önemli bir belirleyici olacak.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —