Tarih: 27.07.2023 12:27

Cildiniz güneş gibi parlayacak! Günde 1 bardak için, kremlere para ödemeyin

Facebook Twitter Linked-in

Bazı besinler yalnızca vücut sağlığı için değil cilt sağlığı için de oldukça faydalıdır. Özellikle C vitamini içeren besinler, binlerce lira harcanan cilt bakım ürünlerinden çok daha etkilidir. İşte, vücutla birlikte cildi de iyileştiren ve güneş gibi parlatan o besinler...

KIZILCIK SUYU

Kızılcık suyu yalnızca antioksidan ve yüksek derecede C vitamini içermekle kalmaz ayrıca idrar yolu enfeksiyonlarını da önlemektedir. Bunun yanı sıra yüksek konsantrasyonda flavonoid de içermektedir. Bunların hepsi kalbi besleyen ve iyi kolestrolü artıran vitaminlerdir. Ayrıca düzenli tüketimde içeriğindeki C vitamini sayesinde cilt üzerindeki tüm kusurları da yok etmektedir.

LİMON VE ZENCEFİL ÇAYI

Sabah aç karnına limon suyu içmek, sindirimi kolaylaştırarak toksinlerin vücuttan atılmasını sağlar. Zencefilin ise iltihabı azaltma özelliği cilt sorunlarını ortadan kaldırmaktadır.

NAR SUYU

Kızılcıktan daha fazla antioksidan içeren nar, bu özelliği ile yaşlanma sürecini hızlandıran serbest radikallari nötralize eder.

SALATALIK

Salatalık antioksidan sağlayan ve cildi nemli tutan bir besindir. Salatalık bu özelliği ile cildi adeta baştan yaratırken; leke, kırışıklık gibi belirtileri de ortadan kaldırmaktadır.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —