meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

ÇKS kaydı bulunan çiftçinin cebi rahatlıyor! O tarihe kadar başvuru yapan 1000 TL alacak! Artık o kişilere de ödeme yapılacak

Tarımla uğraşan binlerce çiftçiye sevindiren açıklama Tarım ve Orman Bakanlığı’ndan geldi.

ÇKS kaydı bulunan çiftçinin cebi rahatlıyor! O tarihe kadar başvuru yapan 1000 TL alacak! Artık o kişilere de ödeme yapılacak

KİMLER DESTEK ALABİLİR?

Tarım ve Orman Bakanlığı bünyesinde yapılan fark ödemesi desteği serbest piyasada ürünlerini satan çiftçileri değil kapsamaktadır. Toprak Mahsulleri Ofisi’ne (TMO) ürün teslim edenlerin yanı sıra serbest piyasada ürünlerini satan çiftçiler de bu destek ödemelerinden yararlanabilecek. Elbistan İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, atılan adım ile birlikte başvuru işlemlerinin başladığını duyurdu.

BAŞVURULAR NE ZAMAN YAPILACAK?

27 Kasım 2023 tarihi itibarıyla başlayan fark ödemesi destek başvurularının 10 Mayıs 2023 tarihine kadar yapılacağı belirtildi. Elbistan Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından başlatılan başvurular için belge şartını yerine getiren çiftçilerin destek ödemesinden yararlanabileceği vurgulandı.

Fark ödemeleri tarım sektöründe faaliyet gösteren çiftçilerin desteklenmesi amacıyla yapılmaktadır. Çiftçilerin ekonomik anlamda cebinin rahatlaması amacıyla yapılacak ödemelerin tarım faaliyetini de canlandırması amaçlanıyor. Buğday ve arpa far için yapılan fark ödemeleri çiftçilerin gelir seviyelerini yükseltirken tarımın sürdürülebilirliği içerisinde katkı sağlamaktadır.


1

30 Haziran 2024 Altın fiyatları canlı alış-satış tablosu

2

Artvin Belediyesi Sinek İlaçlama Çalışmalarına Devam Ediyor

3

Serbest Piyasada Fındık Fiyatları Yükselişte: 30 Haziran 2024 Fındık Fiyatları

4

Geleneksel Taekwondo Piknik Etkinliği Coşkuyla Gerçekleşti

5

Erzurum'da Koruyucu Aile Şenlikleri Coşkuyla Kutlandı