Çorum'da kaçak yapıya izin yok
Çomar Barajı su havzasında kaçak yapılaşmaya geçit vermeyen Çorum Belediyesi, yıkım çalışmalarını sürdürüyor. Bölgede bugüne kadar 16 kaçak yapının yıkımı gerçekleşti.
28.08.2022 15:00:00
0
Baraj havzasında kaçak yapılaşmayı önlemeye ve su kaynaklarını korumaya yönelik kararlı bir tavır sergileyen Çorum Belediyesi, yıkım çalışmalarına devam ediyor. Nisan ayından bu yana bölgede yıkım kararı çıkan 11 kaçak yapıdan 8’i Çorum Belediyesi ekiplerince, 3’ü ise yapı malikleri tarafından yıkıldı. Bölgede ayrıca ihtar üzerine 5 yapı da sahipleri tarafından yıkıldı. Böylece şu ana kadar Çomar Barajı su havzasında yer alan kaçak yapılardan 16’sının yıkımı gerçekleşmiş oldu.
Çorum Belediyesi, yasal mevzuat ve hukuk çerçevesinde gerek Çomar Barajı bölgesinde, gerekse şehrin diğer bölgelerinde kaçak yapılarla mücadele etmeye devam edeceğini duyurdu.
Kahraman’dan GMO Vizyonu: “Bir Gemi Mühendisi, Sanayiyi Harekete Geçirir”

Eğirdir’de Çanakkale Zaferi Gururla Anıldı
Gaziosmanpaşa’da 18 Mart Coşkusu: Çanakkale Zaferi 111 Yaşında
Sarıgöl’de Bahar Gelince Dağlar Gelire Dönüşüyor
Bakan Vedat Işıkhan Trabzon Valiliği’ni Ziyaret Etti
Bakan Işıkhan Trabzon’da Kadın Girişimcilerle Buluştu
CHP Artvin İl Başkanı Orhan Atan’dan Ahmet Biber İçin Duygusal Veda
CHP Bayburt İl Başkanı Sercan Türker’den 18 Mart Çanakkale Zaferi Mesajı
Artvin’de 100 Kişiye Geçici İş Fırsatı
18 Mart’ta Artvin’de Şehitler İçin Tek Yürek Olundu
Perşembe
12.3 ° / 5.8 °
Cuma
11.3 ° / 6.4 °
Cumartesi
12.1 ° / 5.9 °

