Tarih: 04.05.2023 10:52

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Trabzon mitingi

Facebook Twitter Linked-in

Cumhur İttifakı adayı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün 11 eserin açılışını gerçekleştirmek için Trabzon’a geldi. 

Cumhur İttifakı adayı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün 11 eserin açılışını gerçekleştirmek için Trabzon’a geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Trabzon’a gelmeden saatler öncesinde miting alanı doluydu.

Her geçen dakika daha fazla insanın miting alanına akın etmesiyle birlikte adeta izdiham yaşandı. Öyle ki basın mensupları için ayrılan alan bile daraldı. Kalabalık nedeniyle çok sayıda insan fenalaştı. Ancak bazı vatandaşların Erdoğan’a duyduğu muhabbet öylesine büyüktü ki sağlık ekiplerinin müdahale ettiği vatandaşlardan birini aradan yarım saat geçmeden yeniden alanda gördük. Binlerce insan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a desteğini güçlü bir şekilde ilan etti. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan da Trabzonlulara duyduğu sevgiyi şarkıya dökerek, “Duyanlara duymayanlara” şarkısını söyledi ve şarkıyı “Biz Trabzon’u çok seviyoruz.” sözleriyle tamamladı. Zaman zaman hizmetleri anlattı zaman zaman Altılı Masaya ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na öfkelendi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın öfkesiyle alanda bulunan AK Partililer de destek verdi. Daha önce Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın farklı mitingleri de dahil olmak üzere birçok siyasi partinin mitingini takip ettik.

KAYNAK:AA




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —