Tarih: 14.11.2023 15:09

Cumhuriyet İlkokulu Heyeti, Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci'ni Ziyaret Etti

Facebook Twitter Linked-in

Cumhuriyet İlkokulu Müdürü Sertaç Şeker, Okul Aile Birliği Başkanı Şeref Şık ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, bugün Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci'ye nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyarette, eğitim ve öğretim faaliyetlerinin yanı sıra okulun ihtiyaçları ve projeleri konuşuldu. Müdür Şeker, "Okulumuzun başarılarına katkı sağlamak adına Belediye Başkanımızla iş birliği içerisinde olmak istiyoruz. Eğitimde kaliteyi artırmak için birlikte çalışma fırsatı buldukça değerlendireceğiz" dedi.

Okul Aile Birliği Başkanı Şeref Şık ise, veli ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirilecek etkinlikler konusunda destek talebinde bulunarak, "Toplumumuzun geleceği adına eğitime verdiğiniz önem için teşekkür ederiz. Sizlerle el birliği içinde daha güzel projelere imza atmayı arzu ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Eğitim kurumlarımızın gelişimi için elimizden gelen desteği vermeye hazırız. Öğrencilerimizin daha iyi şartlarda eğitim alması ve başarılı bireyler olarak yetişmeleri, bizim için önemli bir hedef" diye konuştu.

Ziyaret, karşılıklı iyi dileklerle son buldu. Okul yönetimi ve Belediye Başkanı, gelecekte gerçekleştirilecek ortak projelerde iş birliği yapma konusunda mutabık kaldı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —