Tarih: 29.10.2023 14:05

Cumhuriyetimizin 100. Yılı Kutlu Olsun: Artvin'den Kutlama Mesajı

Facebook Twitter Linked-in

Bu özel günde tüm Türkiye'nin, özellikle de güzel ilimiz Artvin'in, Cumhuriyetin 100. yılını coşkuyla kutladığını vurguladı.

Acar'ın mesajında şu ifadelere yer verildi: "Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. kuruluş yıldönümüne ulaşmanın onur ve gururunu güzel ilimiz Artvin’de ve tüm Türkiye’de hep birlikte yaşıyor; kahramanlık destanlarıyla dolu tarihimizden aldığımız güç ve azimle Cumhuriyetimizin 100’üncü yılına birlikte yürümenin sonsuz coşkusunu yüreklerimizde hissediyoruz."

Türk milletinin kahraman ecdadının İstiklâl Savaşı'ndaki bağımsızlık mücadelesinin anıldığı bu özel günde, vatan ve hürriyet için göz diken düşmanların yurdun uzaklaştırıldığını ve ay yıldızlı şanlı bayrağın gururla göklerde dalgalanmaya devam ettiğini hatırlatan Acar, "Tek vatan, tek bayrak ve tek millet olarak hür irademizle yaşadığımız topraklarımıza bundan sonra da bizler düşmanların ayak basmasına izin vermeden Türkiye Cumhuriyeti'ni nice yüzyıllar daha yaşatmaya devam edeceğiz" dedi.

Acar, mesajının devamında, Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde kazanılan bağımsızlık mücadelesinin, vatan sevgisinin ve millet iradesinin ifadesi olarak tarihe geçen en büyük eser olan Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin 100. yaşını kutlamaktan büyük gurur duyduğunu ifade etti. Aynı zamanda, Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere silah arkadaşları ve aziz şehitlerimizi minnet ve rahmetle andığını belirtti.

Fahri Acar, mesajını 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 100. yılını kutlayarak sonlandırdı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —