Tarih: 02.02.2024 13:49

Demokrat Parti Trabzon’da Belediye Başkan Adaylarını Belirlemeye Hazırlanıyor

Facebook Twitter Linked-in

Akar, Yomra ilçesinde İbrahim Sağıroğlu, Beşikdüzü ilçesinde ise Ramıs Uzun'u aday gösterdiklerini belirtti. Şimdi ise gözleri Çarşıbaşı ilçesine çeviren parti, aday belirleme sürecinde MHP'den aday yapılmayan belediye başkanı Mümin Nuhoğlu'nu aday göstermeye hazırlanıyor.

Akar yaptığı açıklamada, "Parti olarak kısıtlı imkanlarla yıllardır Demokrat Parti bayrağını Trabzon'da dalgalandırıyoruz. Şimdi ilçelerde de belediye başkanlıklarını kazanmak istiyoruz. Bu kapsamda Yomra'dan İbrahim Sağıroğlu'nu, Beşikdüzü'nden Ramıs Uzun'u aday gösterdik. Şimdi hedefimiz Çarşıbaşı ilçesinde MHP'den aday yapılmayan belediye başkanımız Mümin Nuhoğlu'nu aday göstermek" dedi.

Demokrat Parti'nin, yeniden aday gösterilmeyen MHP'li belediye başkanı Mümin Nuhoğlu ile temas halinde olduğu ve Nuhoğlu'nu belediye başkan adayı olarak göstermeyi planladığı belirtildi. Partinin Ortahisar'da CHP adayı Ahmet Kaya'yı destekleyeceği, ancak Trabzon Büyükşehir için aday göstermeyeceği de kaydedildi.

Cumartesi günü Yomra'da yapılacak aday tanıtımı etkinliği için Trabzon'a gelecek olan Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal ise, "Trabzon'da Demokrat Parti rüzgarına herkes hazır olsun" mesajını verdi.

Demokrat Parti'nin Trabzon'da belediye başkanlığı için aday belirleme sürecindeki çalışmaları devam ediyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —