meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Depremzede Hilal, Derya Balta’nın Yardımıyla Yürüyor!

Eski futbolcu Hakan Balta’nın eşi Derya Balta, Kahramanmaraş depreminde yıkıntı altında kalan 10 yaşındaki Hilal’in tedavi harcamalarını üstlenerek elini asla bırakmadı.

Depremzede Hilal, Derya Balta’nın Yardımıyla Yürüyor!

Hilal, 10 aylık tedavi sürecinden sonrasında bir kolunu yitirdi ve mücadelesini bırakmadı yürümeye başladı. O anlamış olur herkesi duygulandırdı.

6 Şubat’ta Kahramanmaraş merkezli yaşanmış olan depremlerde yıkıntı altında kalan Hilal, 90 saatlik savaşım sonrasında kurtarıldı. Eski futbolcu Hakan Balta’nın eşi Derya Balta, Hilal’in tedavi harcamalarını üstlenerek 10 aydır sağlığına ulaşması için çaba gösterdi. Balta, sevindirici bir haberle ufak kızın yürümeye başladığını paylaştı.

“ÇOK BÜYÜK SAVAŞLAR VERDİN”

Instagram hesabı üstünden sık sık Hilal’in tedavi sürecini aktaran Derya Balta, bir kolunu kaybeden ve bacaklarında ciddi problem meydana gelen ufak kızın yürümeye başladığını paylaştı.

Hilal ile 10 aydır savaşım verdiklerini gösterdiği bir video paylaşan Balta, şu ifadeleri aktardı:“Seninle ilk konuşmamda sen bizim kahramanımızsın demiştim. Anlamamıştın… 324 gün.(10 ay 21 gün) Çok büyük savaşlar verdin. Gerçek bir kahraman gibi başını öne hiç düşürmedin. Ağladın ama hep dik durdun. Şimdi ayaktasın. Kimseye muhtaç kalmadan yürümeye devam edebileceksin inşallah. Ailen için verdiğin sözlerin arkasına koşarak gideceksin. Senin için ne yazsam az. Bunu toparlayacak afili sözlerim de yok zaten. Sen geldin işte… Ansızın… Belki de ben hep seni bekledim Ya da melek ailen gönderdi seni bana kim bilir. Melek ailenin yerini tutamayız bunu da istemeyiz zaten ama senin kocaman bir ailen daha var. Sen yürü ben hep arkandayım, düşersen kaldırır yine sıvazlarım sırtını. Bundan sonra atacağın her adım seni mutluluğa götürsün bal kızım. Seni hep çok seveceğim.”


 


1

Merih Demiral'ın annesi Fatma Demiral kimdir?

2

Merih Demiral'ın babası Burhan Demiral kimdir?

3

MasterChef Türkiye Deniz Zeybekler kimdir?

4

Atatürk'ün Erzurum Ziyareti Anısına Atatürk Evi Ziyareti Gerçekleştirildi

5

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Erzurum'a Gelişinin 105. Yıl Dönümünü Kortej Yürüyüşüyle Kutladı