Devlet korumasındaki gençler kamuya atanacak
Devlet korumasında yetişen gençlerin Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nca kamu kurum ve kuruluşlarında istihdam edilmesine yönelik tercih işlemlerinde bugün son gün.
ANKARA (İGFA Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının kuruluşlarında yetişmiş gençler kamu kurum ve kuruluşlarında istihdam edilecek.
6 Aralık'ta başlayan hak sahibi bin 41 kişi tercih işlemleri 16 Aralık Cuma (bugün) günü sona eriyor.
Hak sahipleri, www.turkiye.gov.tr internet adresi üzerinden yapabilecek işlemleri gerçekleştirebilmek için E-Devlet Kapısı’na giriş şifresine sahip olması gerekiyor.
Bakanlık, devlet korumasında yetişmiş gençleri 2828 sayılı Sosyal Hizmetler Kanunu uyarınca kamuda istihdam ederken, bu kapsamda yılda üç kez Mayıs, Eylül ve Aralık aylarında kamu kurum ve kuruluşlarına atama yapılıyor.
2022 yılının son atamasının bu ay sonunda gerçekleştirilmesi planlanıyor.
Rize Ziraat Odası Başkanı Arslan" Beleşten Prof Oldular"

Denizli Acil Durum Hastanesi İçin Ulaşım Yolları Tamamlandı
Rizeliler İstanbul’daki Sıcak Evleri Rimer ’in İftarında Buluştu
Afyonkarahisar’da Uyuşturucu Operasyonu: 1 Kişi Tutuklandı
Aydın Büyükşehir’den Davutlar’a 3,3 Milyon TL’lik Altyapı Yatırımı
Alvar Ailesinde Mart Ayı Hüzünle Anılıyor
Başkan Dökmeci’den Personeline Bayram Müjdesi: 5 Bin Liralık İkramiye
Sakarya’da Sağlık Camiası 14 Mart’ta İftarda Buluştu
Cizre’de Miniklerden Ramazan Dayanışması
Batman’da Üç Katlı Binada Yangın Paniği
Pazartesi
8.5 ° / 7.1 °
Salı
10.2 ° / 5.7 °
Çarşamba
12.5 ° / 4.6 °
