meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Dijital platformlarda neler var? Hafta sonu ne izleyebilirim?

Hafta sonu evde zaman geçirmek isteyenler için dijital platformlarda yeni ve ilginç filmler yer alıyor.

KÜLTÜR - SANAT 9.12.2023 19:42:00 0
Dijital platformlarda neler var? Hafta sonu ne izleyebilirim?

Hafta sonu dijital platformlar yine yeni içeriklerle izleyenleri karşılıyor. Eski yapımların da yeniden akışa eklendiği haftada sizin için derlediklerimize bakmadan ekran başına oturmayın.

BEHZAT Ç. ÇEKİÇ VE GÜL - BLUTV

Beklenen an geldi...

2010 yılında yayınlanmaya başlayan ve hızla fenomen haline gelen Behzat Ç. dizisinin BluTV'deki yeni sezonu, "Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi" adıyla izleyicilerle buluşuyor. Bugün itibariyle yayınlanan ikinci sezonun ilk bölümü, seyircilere yeni ve heyecan dolu bir hikaye sunuyor.

 

Dizinin kadrosunda, Erdal Beşikçioğlu, İnanç Konukçu, Berkan Şal, Ege Aydan, Evliya Aykan, Burak Dakak, Ayça Eren, Derin Beşikçioğlu, Eray Eserol, Önder Selen ve Güven Kıraç gibi deneyimli isimler bulunuyor. Geçen sezon konuk oyuncu olarak yer alan Özge Yağız ve Selen Öztürk, bu sezon da ekibe katılarak izleyicilere sürprizlerle dolu anlar yaşatacak. Ayrıca, kadroya bu sezon Sergen Deveci, Alper Kut ve usta oyuncu Devrim Yakut gibi yeni isimler de dahil oldu.

Behzat Ç.'nin BluTV'deki yeni hikayesi, önceki sezonlardan farklı ve etkileyici bir atmosferle seyircilere ulaşıyor. İzleyiciler, dizinin yeni sezonunda karakterler arasındaki dinamik değişimleri, entrikaları ve gelişen olayları merakla takip edecekler.,

DÜNYAYI ARDINDA BIRAK - NETFLIX

Julia Roberts'un canlandırdığı Amanda ve Ethan Hawke'un hayat verdiği Clay'in, çocukları Charlie Evans ve Farrah Mackenzie ile birlikte geçirdikleri tatil, ev sahibi Mahershala Ali'nin ansızın dönüşüyle beklenmedik bir hal alır. Orta yaşlı ev sahipleri, şehirde meydana gelen eşi benzeri görülmemiş bir elektrik kesintisi sebebiyle yazlık evlerine hızlıca geri dönmüştür. İnternet, televizyon, radyo ve telefonların çalışmaması, herkesin neyin olduğunu tam olarak anlamasını engeller. Gariplik, aniden patlayan seslerle birlikte kırsaldaki hayvanların huzurunu kaçırır ve hayvanlar göç etmeye başlar.

Bu belirsizlik içinde, bir arada bulunan ailelerin zihinsel ve fiziksel sağlıkları giderek kötüleşir. Bu evde, kiracıların zengin ve beyaz, ev sahiplerinin ise zengin ve siyah olması, ırksal sorunların da gün yüzüne çıkmasına neden olur. Herkesin kendi içsel ve dışsal mücadeleleriyle boğuştuğu bu belirsiz dönemde, aileler arasında gerilimler artar ve tatilin beklenmedik bir trajediye dönüşme ihtimali ortaya çıkar.

BLOOD VESSEL - NETFLIX

Bu Nijerya yapımı gerilim filmi; petrol kirliliği sorunları yüzünden evlerini terk etmek zorunda kalan altı kişinin yaşadıklarını ele alıyor. Gizlice bindikleri gemide yolculuğa çıkarlar fakat onları büyük tehlikeler beklemektedir. Yolculuğu başarıyla tamamlayabilecekler mi? Ya geminin sahipleri onları bulursa? Tüm gerilim dolu sorularının cevabı, filmde.


GODLAND-MUBI

19. yüzyılda, Danimarka’dan İzlanda’ya, bir kilise inşa etmek için zorlu bir yolculuğa çıkan rahip Lucas’ın hikayesi. Enfes görüntüleri ve atmosferiyle, Hlynur Pálmason yönetmenliğinde; ölüm, inanç, aile, doğa, etik çatışmalar üzerine bir film.

ZORAKİ KRAL - TRT 2

83. Akademi Ödülleri’nde En İyi Film, Yönetmen, Erkek Oyuncu, Senaryo ödüllerini kazanan, Tom Hooper yönetmenliğindeki film; halk karşısında konuşmaya zorlanan, kekemelik sorunu olan, Birleşik Krallık Kralı VI. George’un (Colin Firth) hikayesini ekrana taşıyor.
 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

23.5° / 19.5°

DEVA Partili Karal’dan, Ak Parti’de seçimin faturasının il başkanlarına kesilmesine tepki

Rize Belediye Başkanı Metin, Fındıklı Belediye Başkanı Çervatoğlu’nu Ziyaret Etti

Rezerv Alan Yasası Mağdurları Ümit Özdağ'ı Ziyaret Etti

CHP İl Başkanı Saltuk Deniz'den Sert Kınama: Atatürk Afişine Yapılan Saldırı Kabul Edilemez

AK Parti'de 7 il başkanı değişti

Karal, Çayeli’nde Muhtarlarla bir araya geldi

Erzurum'da AK Parti Belediye Mevzuat Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

İYİ Parti'den yurtdışı harçlarına karşı hamle: Milletvekili Zorlu, kanun teklifini TBMM'ye sundu

Özgür Özel: Normalleşme başlayacaksa kayyum siyasetinin terk edilmesiyle başlamalı

YRP Genel Başkan Yardımcısı Cemil ÇOLAK Mağdur Belediye Çalışanlarının Yanında

İYİ Parti’de toplu istifa! 40 kişi CHP’ye geçti

EURO 2024'ün en değerli takımı belli oldu! Türkiye kaçıncı sırada?

AK Parti Erzurum İl Başkanı Av. İbrahim Küçükoğlu’ndan Daraltılmış İl Başkanları Toplantısı Açıklaması

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz’den Ardeşen’deki Boğulma Olayı ile İlgili Mesaj

Karal: Tarımın amiral gemisini de batırdılar

DEM Partili vekillerden Saraçhane'deki surlara kayyum ve 1 Mayıs pankartı

AK Parti'de değişim Trabzon'da sürebilir: Mumcu'nun yerine iki aday

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz "Mayıs Ayı Yaş Çay Alım Bedelleri Kurban Bayramı'ndan önce ödensin

Ocaklı: Otizmli öğrencilere evde eğitim hizmeti verilsin

Oltu Belediyesi Zabıta Ekiplerinden Ekmek Fırınına Denetim